Bu haftayı “bay” geçecek Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı, İstanbul’a geldi… Başkan Ahmet Ağaoğlu ve transferden sorumlu asbaşkan Ertuğrul Doğan’la bir araya geldi. Transfer konusuna son nokta konuldu.

FORVETTE İKİ ADAY

Öncelikle masaya forvet transferi yatırıldı. Abdullah Avcı ön anlaşma sağlanan Mohammed Sherif’i Andraz Sporar’a tercih etti. Avcı, Beşiktaş’a da aldırmak istediği Slovak golcüyü değil de ilk kez Avrupa tecrübesi yaşayacak olan Sherif’i daha çok istediğini iletti. Bu arada Sherif konusunda sıkıntı olursa Sporar’ı da kabul etti..

SALİH İÇİN TAKASA KİM GİDECEK?

Aynı toplantıda Salih Uçan konusunuda masaya geldi. Avcı, Alanyaspor’a Salih’in yerine Yunus Mallı’nın değil de Abdülkadir Parmak’ın gönderilmesini tercih etti. Parmak’la çalışmak istemediğini söyledi. Ağaoğlu, Salih için Alanyaspor’la devam eden görüşmelerde önemli aşama kaydettiklerini anlattı.

AVCI, VİSCA'DA ISRARCI

Kanat transferide masaya yatırıldı. Avcı, Visca’da ısrar etti. Efecan ya da Halil’in transferleri bir adım kenara itildi. Avcı, Uğurcan’ın gitme ihtimaline karşı alınması gündemde olan Doğan için şu anda bir adım atılmamasını istedi.