Haberlobi - Spor Servisi // Trabzonspor, dün akşam UEFA Konferans Ligi'nde Molde ile karşı karşıya geldi. Bol gollü geçen maç 3-3 sona erdi.

Karşılaşmada Trabzonspor'un baskılı oyunu dikkat çekerken, Abdullah Avcı'da maç sonundan oyundan ve oyunculardan memnuniyetini dile getirdi.

Trabzonspor, Molde'ye karşı özellikle 45. ve 60. dakikalar arasında top göstermezken; maç boyunca Bordo-Mavililer, %64 topla oynama yüzdesi ile Norveç ekibine karşı üstünlüğünü korudu.

Fırtına, rakip kaleye 24 şut çekerken, Molde 5 şut çekti ve kaleyi bulan 3 şutu golle sonuçlandı. Anthony Nwakaeme'nin kafa vuruşu ve maçın son dakikasında Bakasetas'ın şutunun direkten dönmesi ise maçın kırılma anlarıydı.

Trabzonspor'un ezici üstünlk kurduğu bir noktada kornerler oldu. Bordo-Mavililer, 15 kez köşe atışı yaparken; Molde ilk kornerini maçın son anlarında kullandı. Ayrıca Bordo-Mavililer, maç boyunca 13 kez serbest vuruş kullanırken, rakip yalnızca 3 kez kullandı.

Norveç ekibi Molde'nin üstün olduğu tek istatislik ise fauller oldu. Molde, Trabzonspor'u durdurabilmek için 12 kez faul yaparken, Bordo-Mavililer, 6 faul yaptı.