TRANSFERİN EN HIZLI TAKIMI 

Spor Süper Lig'de sezonu 4. sırada tamamlayan Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi'nde ülkemizi temsil edecek. Sezona 'şampiyonluk' parolasıyla girecek olan bordo-mavililer transferin en hızlı takımı olarak dikkat çekiyor.

İKİ İMZA BİRDEN 

Trabzonspor sezon biter bitmez iki yıldız oyuncunun transferinde mutlu sona ulaştı. Karadeniz ekibi Bruno Peres ile 3, ünlü golcü Gervinho ile 2 yıllık sözleşme imzalayıp gövde gösterisi yaptı.

HAMSİK'LE UFAK PÜRÜZLER KALDI 

İspanyol haber sitesi Todo Fichajes, bordo-mavili takımın Slovak yıldız Marek Hamsik ile anlaştığını iddia etti. 33 yaşındaki yıldızda ufak pürüzlerin kaldığı ileri sürüldü.

SORLOTH, LEIPZIG'DE KALMAK İSTİYOR 

Trabzonspor'un transfer gündeminde yer alan Sörloth hakkında Bild'den son dakika iddiası geldi. Almanya'nın en saygın spor sitelerinden Bild, Alexander Sörloth'un Leipzig'de kalıp kendini yeni teknik direktör Jesse Marsch'a kanıtlayacağı öne sürüldü.

SARACCHI ATAĞI 

Kiralık sözleşmesi sona eren Marlon ile yollarını ayıran Trabzonspor'un sol bek arayışlarını sürdürüyor. Bordo-mavili yönetim, Galatasaray'la sözleşmesi sonra eren Marcelo Saracchi için tekrar Leipzig’in kapısını çalacak.KİRALIK FORMÜLÜ 

Geçtiğimiz hafta yapılan ilk görüşmede Alman kulübü, “Önceliğimiz oyuncuyu satmak. 6 milyon euro istiyoruz” demişti. Karadeniz ekibi ise 23 yaşındaki Uruguaylı yıldızı kiralayabileceklerini iletti.

2 MİLYON EURO SATIN ALMA MADDESİ 

Yeni görüşmede yine kiralama formülü üzerinden gidilecek ve sözleşmeye maksimum 2 milyon euro civarı satın alma maddesi konulabileceği söylenecek.

2023'E KADAR SÖZLEŞMESİ VAR 

Galatasaray ’daki 1.5 sezonluk kiralık kontratı biten Sarachhi’nin Leipzig ile 2023’e kadar sözleşmesi var. Başkan Ağaoğlu devrede Teknik direktör Abdullah Avcı, başarılı sol bekin transferine onay vermiş durumda.

AĞAOĞLU'NUN ALMAN KULÜBÜYLE İLİŞKİLERİ İYİ 

Leipzig ile iyi ilişkileri bulunan Başkan Ahmet Ağaoğlu, bu transferde şartları zorlayacak. Trabzonspor yönetimi, Temmuz ayına kadar 3 bölgeye yapılacak transferleri bitirmek amacında.