Haberlobi - Spor Servisi // Trabzonspor, Molde maçında duran topları etkili kullanması dikkat çekti. Neredeyse her duran topta rakibe üstünlük sağlayan Bordo-Mavililer'de isabetsiz kafa vuruşları ile bilinen Anthoyn Nwakaeme'nin de köşe vuruşundan gelen ortaya gelen sert kafa vuruşu ile golü bulması taraftarı sevindirdi.

Trabzonspor'un bu etkili duran toplarının arkasında antrenör Egemen Kormaz'ın olduğu öğrenildi. Futbolculuğu döneminde kafa golleriyle tanınan antrenör Egemen Korkmaz'ın takımın duran toplar konusunda sorumluluğu üstüne aldı ve takımı özel çalıştırdı.

Köşe vuruşlarında ve serbest vuruşlarda eskiye nazaran daha organize görünen takım, bunu da golle sonuçlandırmayı başardı.

Öte yandan Abdullah Avcı'da maç sonu açıklamasında, takımın bütün birimlerinin profesyonel insanlardan oluştuğunu belirterek, Egemen Korkmaz'ın sorumluluğunda olan duran toplardan gol bulduktan sonra 'Bu gol senin emeğin, dedim' ifadelerini kullandı.

Futbolculuğu döneminde bugün takımda oynayan Abdülkadir Ömür, Hüseyin Türkmen gibi altyapılarda top koşturan oyuncuların idolü olan Korkmaz, futbolcular tarafından da büyük saygı görüyor. Antrenmanlarda sık sık uyarılarda bulunan Korkmaz'ın takımın teknik ekibinde bulunması şüphesiz, futbolcular için avantaj.