Haberlobi/Haber Servisi

Uzun süredir devam eden transfer çalışmaları mutlu sonla bitti. Marek Hamsik, Göteborg ile olan sözleşmesini feshetti. Trabzonspor taraftarları bu transfer sonrası binlerce yorum attı.

Bu arada bugün Trabzonspor Kulübü resmi twitter hesabından oyuncuyla alakalı eski takım arkadaşları ve hocalarının görüşlerine yer verdiği bir klip yayınladı.

Klipte şu ifadeler dikkat çekti.

“O, pozisyonunda dünyanın en iyi oyuncularından biri “

FUTBOL ONU ÖDÜLLENDİRİR

Napoli’den eski Takım arkadaşı Edison Cavani; “Harika bir insan örnek bir oyuncu ve profesyonel. Onun gösterdiği özveriye karşılık futbolun onu ödüllendirmeye devam etmesini umuyorum. “

HARİKA BİR OYUNCU

Napoli’den eski takım arkadaşı Allan; Medyanın onun hakkında neden daha fazla haber yapmadığını anlamıyorum.  O harika bir futbolcu, inanılmaz bir oyuncu. Pozisyonunda dünyadaki en iyi oyunculardan biri. Onunla oynamak büyük zevkti. 

SAHADA KONUMLANIYOR

Napoli eski spotif Direktörü Riccardo Bigon; “Hamsik çok zeki bir futbolcu.

Takım arkadaşlarının yaptıklarına göre sahada konumlanabiliyor.”

İKİ AYAĞINI KULLANABİLİYOR

Slovakya Genç Takımdaki antrenörü İgor Babik; “Antremanda gördüğüm ilk onu transfer etmek istedim. Kafası hep yukarıda, iki ayağını kullanabiliyor, pasları zekice ve sahada nerede olması gerektiğini biliyor.

ONUN İÇİN ADETA BİR HEDİYE

Slovakya Milli Takım Doktoru Jan Batalik; “Anormal derecede güçlü bir bünyesi var. Kandaki oksijen doygunluğu gibi testler yaptığımızda, vücudu iki gün içinde toparlandı. Çoğu oyuncunun üç veya dört güne ihtiyacı olur. Bu onun için adeta bir hediye. “