Salih Uçan gelecek sezon Trabzonspor’da oynamak için Abdullah Avcı’ya söz verdi… hatta kendisine, “Katar 2022’de olacağın yönünde söz veriyorum” diyen bordo-mavililerin teknik direktörüne, “hocam ben Euro 2020’ye de gideceğime inanıyorum. Şenol hoca benimle konuştu” cevabını verdi.

Salih Uçan her ne kadar Trabzonspor’a söz vermiş olsa da, Avcı’dan Euro 2020’ye kalması durumunda Avrupa’dan gelecek teklifleri değerlendirmek için izin de aldı.

Uçan’la konuşan bir başka teknik adamda Sergen Yalçın oldu. Ancak Yalçın kendisinden, Euro 2020’nin sonrasına kadar izin isteyen Salih Uçan’a, “birinci tercihin Beşiktaş değil ve hedefinde Şampiyonlar Ligi’nde oynamak yerine Avrupa’ya gitmekse birşey diyemem” cevabını verdi. O günden sonra Beşiktaş’ta Salih Uçan görüşmeleri durdu. 

Bu arada Salih Uçan'ın menajeri Koray Uzun, ''Salih, Avrupa Şampiyonası'nda milli takımda yer almak istiyor. Biz Salih'le oturduk ve konuştuk. Sezon bitimine kadar herhangi bir takıma söz vermeyeceğiz. Vermedik. Sezon bittiğinde karar vereceğiz'' dedi.

Kaynak: Fotospor