Trabzonspor, Fenerbahçe tarafından gözden çıkarılan Caner Erkin için mi menajeriyle görüştü? Yoksa başka bir isim için mi... Bu soru dünden beri en çok konuşulan konulardan biri.

Ali Koç’un Sivasspor maçında “ölmeyen oyuncu” olarak üzerini çizdiği isimler arasında yer alan Caner Erkin’in satılmasın karar verildi… bu bilgi Caner’in menajeri Batur Altıparmak’a iletildi. Kendisine takım bulması istendi.

CANER: YARANAMADIM

Erol Bulut’a isyan ettiği için daha önce kadro dışı bırakılan Caner ise “Sivasspor maçında ölmediği” için eleştirilerek satış listesine konulması üzerine isyan etti. Kendisine gelecek sezon Fenerbahçe kadrosunda düşünülmediği söylendiğinde, “ne yaparsam yaranamadım” diye karşılık verdi. Kendisine takım bulmasını istedi.

MENAJERİYLE GÖRÜŞME

Caner’in menajerlerinden Hayrettin Kılıç’ın dün Trabzonspor'dan Ertuğrul Doğan’la yaptığı görüşmenin milli oyuncu için olduğu iddia edildi. Çünkü bu görüşmenin Beşiktaş’la anlaşan Salih Uçan için olduğu iddia ediliyordu.

ABDULLAH AVCI OLUMLU

Bu arada Abdullah Avcı'nın Caner Erkin transferine sıcak baktığı iddia edildi. Beşiktaş'ta da beraber uyum içinde çalıştığını söylediği Caner gibi tecrübeli ve hırslı bir ismin takıma iyi katkı vereceğini söylediği, tek sezonluk bir anlaşmaya sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.