Haberlobi/Spor Servisi

Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen, TFF’nin kendisine verdiği cezayla alakalı,” Kendi cebimden ödeyeceğim” dedi ve “Kimse Trabzonspor’a parmak sallayamaz” diye gönderme yaptı.

Divan Başkanı Sürmen şunları aktardı;

“TFF Başkanı Nihat Özdemir hakkında söylediğim sözlerden dolayı,TFF Disiplin Kurulunun hakkımda verdiği 45 gün hak mahrumiyeti ve 50.000.-TL para cezası,Tahkim Kurulunca onandı. Para cezası tarafımdan ödenecektir. Sonrasında dosyayı önce Anayasa Mahkemesine,sonrada AİHM taşıyacağım. Futbolu yönetenler AİHS ve AİHM kararlarını yok sayamaz. Hiç bir ceza,beni Trabzonspor menfaatlerini savunmaktan alıkoyamaz ve Trabzonspor’a hiç kimse parmak sallayamaz. Parmak sallayanların muhbirliğini yapıp,kol kola girenlerin kimler olduğunu camiamız çok iyi bilmekte olup,asla unutulmayacaklardır.”

Trabzonspor’un TFF’yi FİFA’ya şikayet etmiş bunun üzerine

TFF Başkanı Nihat Özdemir, “Lisansınız alınır” diyerek uyarı yapmıştı. Bu tehdit gibi uyarıya Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen, TFF Başkanı Nihat Özdemir’e, “Psikoloğa gitsin akıl sağlığı yerinde değil herhalde.” Diyerek sert mesaj vermişti. PFDK’da Sürmen’e ceza vermişti.