Bordo-mavili kulübün Hayri Gür Spor Salonu'nda gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulunun ikinci günü, Ertuğrul Doğan'ın konuşmasıyla başladı.

Doğan, Trabzonspor'un sadece Trabzon'dan ibaret olmadığını belirterek, "Trabzonspor, efsane başkanımız Şamil Ekinci'nin de dediği gibi kökleri Trabzon'da, dalları bütün dünyaya yayılmış çınar ağacıdır. Bu ağacın gölgesinde bulunmaktan büyük onur ve gurur duyuyorum. Bu kürsüden dalları Mardin'e, Antalya'ya, Ağrı'ya, Niğde'ye, İstanbul'a, Urfa'ya, Artvin'e, Berlin'e, Paris'e, Tokyo'ya, New York'a, hatta Papua Yeni Gine'ye kadar uzanmış armaya sevdalı tüm bordo mavi yüreklere selam gönderiyorum." ifadelerini kullandı.

YÖNETİCİ BİRHAN EMRE YAZICI: BİRLİK OLMAYA İHTİYACIMIZ VAR

Trabzonspor'un yeni yöneticisi Birhan Emre Yazıcı da şunları söyledi: Sayın Başkanımızın çok güzel bir konuşması oldu. Trabzonspor’un bu saatten sonra daha çok birlik olmaya daha kolektif düşünmeye ihtiyacı var. İnanıyorum ki çok güzel bir süreç bizleri bekliyor daha çok tazeyiz. Çok güzel bir süreç bizleri bekliyor çok daha tazeyiz seçimlerimiz sonuçlanmadı. Trabzonspor taraftarları için tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Her şey gönlümüzce olsun inşallah başarılı bir şekilde bu süreci götüreceğiz.

Başkanımızın açıklamasında da söylediği gibi önemli gündemlerimizden bir tanesi zaten malum bu bütçelerle ve mali tablolarla ilgili bir süreç var. Başkanımızın yol haritası ile beraber çok başarılı çalışmalar yapacağız. Dediğim gibi çok her şey çok taze seçimler sonuçlansın ondan sonra her şeyi daha detaylı konuşuruz’