Trabzonspor , Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu'nda oynayacağı Samsunspor maçını hazırlıklarına devam ediyor. Bordo-Mavililer'de yıldız oyuncuların geri dönüşü mutluluk yaratmış durumda. Trabzonspor, artık tam kadroya yakın şekilde çalışmalarını sürdürüyor. 

Antrenmanda Visca şov...

Bordo-Mavililer, 21 Aralık Çarşamba günü Samsunspor ile oynayacağı Türkiye Kupası maçının hazırlıklarına devam ediyor... 5’e 2 ve pas çalışmasıyla başlayan dünkü antrenman, çift kale maç turnuvasıyla devam etti.

Turnuvayı, Visca, Bakasetas, Bartra, Bardhi, Doğucan, Taha, Arif ve Kağan’ın forma giydiği takım kazandı. Sakatlıktan dönen Visca, maçta attığı gollerle teknik heyetten büyük alkış aldı.

İstatistiklerde toparlanma var

Lig arasında topla oynama yüzdesi ve şut ortalamasını artırmak isteyen Abdullah Avcı, hazırlık maçlarında yaptığı çalışmaların karşılığını büyük oranda aldı.

Dünya Kupası’nda Uruguay Milli Takımı ile boy gösteren Fırtına’nın yıldız golcüsü, Trabzon’a döner dönmez takımla antrenmanlara başladı.

Büyük umutlarla transfer olduğu Trabzonspor’da toplam 11 maça çıkıp, 2 gol, 4 asistlik skor katkısı sağlayan Maxi Gomez, Uruguay Milli Takımı ile Dünya Kupası’na gitmişti. Gruptaki 3 karşılaşmanın 2’sinde sonradan oyuna dahil olan ve gol atamamasına rağmen etkili bir görüntü sergileyen yıldız forvet, dün Trabzon’a döndü.

Ayağının tozuyla takımla antrenmanlara başlayan Gomez, kendisine uygulanan fiziksel testlerin tamamından geçti. 24 Aralık’taki Fenerbahçe maçına kadar sıkı çalışacak olan başarılı oyuncu, Akyazı’daki kritik derbiye ilk 11’de başlamayı hedefliyor. Uruguaylı forvet, forma için Umut Bozok’la yarışıyor.

Trabzonspor’da tek eksik Larsen

Fırtına’da sakatlıkları biten Yusuf Yazıcı ve Djaniny antrenmanlara başlarken, Bartra maskeyle idmanlara çıkıyor, Maxi Gomez de Dünya Kupası sonrası döndü. Bordo-Mavililer’de tek eksik isim Larsen kaldı.

Danimarka Milli Takımı ile Katar’da yer alan ve Dünya Kupası’nın ardından ekstra izin verilen tecrübeli sağ bekin, 1-2 gün içinde çalışmalara katılması bekleniyor. Trabzonspor’da çapraz bağları kopan Dorukhan’ın ise tedavisi sürüyor.