22 resmi maç oynayarak Dünya Kupası arasına giren Trabzonspor , geçtiğimiz sezonun uzağında bir performans sergiledi. Bordo-Mavili takım, inişli-çıkışlı bir görüntü çizerken, teknik direktör Abdullah Avcı 1.5 aylık molayı toparlanma fırsatı olarak görüyor.

Her fırsatta ‘Kasım ayından sonra gerçek kimliğimize kavuşacağız” diyen tecrübeli çalıştırıcı, lig arasında yoğun mesai harcayacak. Avcı, 5 ana başlık üzerinde dururken, hem takım hem de oyuncu performanslarını yukarıya çekmeyi hedefliyor.

abdullah avcı-26

Maxi Gomez mercek altında

Transferin son günlerinde Cornelius’un yerine transfer edilen Maxi Gomez, Trabzonspor’da beklenen katkıyı henüz gösteremedi. Dünya Kupası’nda Uruguay Milli Takımı ile boy gösterecek olan yıldız forvet, özellikle İspanyol takımlarının radarında olacak. Celta Vigo’nun yakından ilgilendiği Gomez için devre arasında Trabzonspor’a teklif gelebilir. Fırtına, Gomez’in bonservisi için Valencia’ya 3.5 milyon Euro ödemişti.

6372881566a97c85cf1d52f6

Genç Doğucan formayı unuttu

Sezon başında 1.2 milyon Euro bonservis bedeliyle Kasımpaşa’dan kadroya katılan Doğucan Haspolat, 3. haftadaki Antalyaspor maçından sonra ilk 11’de hiç şans bulamadı. Abdullah Avcı’nın sonraki 10 lig maçının 7’sinde süre vermediği Doğucan, Galatasaray derbisinde 6, Kayseri ve Sivasspor mücadelelerinde ise 2’şer dakika oynadı. 22 yaşındaki orta saha, Avrupa Ligi’nde ise 6 maçın sadece 1’inde 5 dakika forma giydi.