Haberlobi - Spor Servisi // Trabzonspor, yeni transferleri Yusuf Erdoğan, Puchacz, Enis Destan, Batuhan Kör, Kerem Şen ve Taha Altıkardeş için imza töreni düzenledi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun katılımı ile gerçekleştirilen imza törende şu açıklamalarda bulunuldu:

Ahmet Ağaoğlu, "Bu sadece devre arası transferleri değil. 2-3 senelik planlamamızın bir sonucudur. Tüm futbolcularımıza 'Hoşgeldiniz' diyorum. Transferlerimiz hayırlı olsun. İnşallah Puchacz'ın bonservisini almak nasip olur. Tabiki fazla bir bonservis istemezler ve bol taksit yaparlarsa... " dedi.

YUSUF ERDOĞAN: BURADAN AĞLAYARAK GİTMİŞTİM
Kasımpaşa'dan transfer olan Yusuf Erdoğan, "Öncelikle onlar kadar heyecanlıyım. Şuan 1461 Trabzon'da tekrar Trabzonspor'a çıkmış bir Yusuf heyecanı var. Bana bu gururu yaşattığınız için teşekkür ederim. Bursaspor'dan gelen gençlerle beraberliğimiz var. Bir şampiyon takımdan bir şampiyon takıma geldiler. Buradan gittiğimde eşim ve çocuğum yoktu. Giderken Emre abiyle ağlayarak gitmiştik. Tekrar Trabzonspor'a gelmeyi arzulayan bir Yusuf Erdoğan vardı. Büyük bir camiadan ayrılıp geri gelmek çok zordur. Ben de çok çalıştım ve hiç pes etmedim. Çok şükür tekrar burdayım." dedi.

TYMOTEUSZ PUCHACZ: BİZE HER YER TRABZON
Union Berlin'den kiralık olarak transfer edilen Tymoteusz Puchacz, "Öncelikle bu sıcak karşılama için çok teşekkür ederim. Burada çok kısa süre bulundum ancak herkes bana iyi davrandı. Bu yıl özel bir yıl olacak, biz de bunun farkındayız. Herkese tekrar teşekkür ederim, Bize her yer Trabzon" dedi.

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu Tymoteusz için, "Cyzio, Szymkowiak, Brozek kardeşler ve Adrian'dan sonra takımımıza katılan 7. Polonyalı futbolcu. Bizim Polonyalı oyuncularla güzel bir ilişkimiz var. Biz onlarla hep güzel anlaştık. Hatta geçenlerde Cyzio Trabzon'a gelip maçı izlemişti. Tymo'da buna benzer bir isim. Polonya futbolu çok önemli. Profesyonel görüntü dışına çıkan bir Polonyalı sporcu görmedim. Tekrar hoşgeldi." dedi.

trabzonspor-imza-töreni-1000x700

KEREM ŞEN: İNŞALLAH ŞAMPİYONLUKTA EMEĞİM OLUR 
Bursaspor'dan transfer olan Kerem Şen, "Buralara gelmemde emeği olan Bursaspor'a ve kariyerimiz için bize yatırım yapan Trabzonspor'a teşekkür ediyorum. İnşallah şampiyonluk gelir bizim de şampiyonlukta emeğim olur." dedi.

kerem-şen-imza-töreni-1000x700

TAHA ALTIKARDEŞ: ARTIK TRABZONSPOR İÇİN SAVAŞMA VAKTİ
Bursaspor'dan transfer olan Taha Altıkadeş, "Çok heyecanlıyım. Trabzonspor armasının ağırlığını biliyorum. Artık Trabzonspor için savaşma vakti. Bursaspor'a da teşekkür ederim." dedi.

taha-altıkardeş-imza-töreni-1000x700

ENİS DESTAN: ŞAMPİYONLUKTA EN ÇOK EMEĞİ OLAN KİŞİ OLMAK İSTİYORUM
Altınordu'dan transfer olan Enis Destan, "Altınordu'ya teşekkür ederim. Abdullah hocam ve ekibine, sizlere, taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum. Bu sene şampiyonlukta en büyük emeği olan kişi olmak istiyorum. İnşallah şampiyon olarak tamamlarız." dedi.

Ağaoğlu, "Altınıordu'dan gelen 5. oyuncumuz. Altınordu Kulübü'ne teşekkür ederiz." dedi.

trabzonspor-imza-töreni-1000x700-3

BATUHAN KÖR: MEMLEKETİMİN TAKIMINDA OLMAK GURUR VERİCİ
Bursaspor'dan transfer olan Batuhan Kör, "Bursaspor'a ve sizlere çok teşekkür ederim. Memleketimin takımında olmaktan dolayı çok teşekkür ederim. Burada olmaktan dolaryı çok gururluyum. Hayaldi gerçek oldu." dedi.

batuhan-kör-1000x700-imza-töreni

Ağaoğlu, "Memleketinin takımında olmak çok gurur verici. Benim de hayalim vardı. Bu camiaya en iyi şekilde hizmet etmek herkese nasip olmuyor. Yönetici olarak bizlere futbolcu olarak sizlere nasip oluyor. İnşallah camianın beklentilerini karşılarız. Başarılı olmanız için çok dua ediyorum. Trabzonspor'unu başarısı ülke futbolunun başarısıdır." dedi.

Trabzonspor'un yeni transferleri; Yusuf Erdoğan ve Puchacz 1461'er forma alırken; Enis Destan, Batuhan Kör, Kerem Şen ve Taha Altıkardeş 61'er forma aldı. Ahmet Ağaoğlu ayrıca Trabzonspor'un her yeni transferinin imzalı formalarını internet sitesi üzerinden satışa çıkarılacağını açıkladı.