Haberlobi - Spor Servisi // Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek.

17 Ekim Pazar günü oynanacak karşılaşma öncesinde iki takımda hazırlıklarını milli takımlara giden oyuncularından yoksun sürdürüyor.

Trabzonspor'da son durum

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır, Abdülkadir Ömür ve Berat Özdemir Türkiye Milli Takımına, Marek Hamsik Slovakya Milli Takımına, Gervinho Fildişi Milli Takımına, Manolis Siopis ve Anastasios Bakasetas Yunanistan Milli Takımına, Andreas Cornelius Danimarka Milli Takımına çağrılmıştı. Öte yandan genç oyunculardan Ahmet Can Kaplan ve Muhammet Taha Tepe'de Milli Takımımız'ın alt yaş gruplarına çağrıldı.

Sakatlıkları bulunan Fode Koita, Dorukhan Toköz ve Abdulkadir Parmak iyileşerek takıma döndü. Bordo-Mavililer milli oyuncuların dönmesi ile tam kadro antrenman yapacak.

abdullah-avcı-11-ekim

Trabzonsporlu Milli oyuncuların son maçları

Türk Milli Takımı'na giden Uğurcan Çakır, Berat Özdemir ve Abdülkadir Ömür; son maçlarına 11 Ekim (Bugün) Letonya karşısına çıkacak.

Slovakya Milli Takımı'nda bulunan Marek Hamsik, son maçına 11 Ekim (Bugün) Hırvatistan karşısında çıkacak.

Fildişi Sahilleri Milli Takımı'nda bulunan Gervinho, son maçına 11 Ekim (Bugün) Malavi karşısında çıkacak.

Yunanistan Milli Takımı'nda bulunan Manolis Siopis ve Anastasios Bakasetas son maçlarına 12 Ekim (Yarın) İsveç karşısında çıkacak.

Danimarka Milli Takımı'nda bulunan Andreas Cornelius son maçına 12 Ekim (Yarın) Avustuya karşısında çıkacak.

Alt yaş kategorilerinde milli takıma çağrılan oyuncuların haricinde Trabzonspor'da oyuncular en son 12 Ekim (Yarın) maçlarına çıkacak. Oyuncuların 1 gün içerisinde Trabzon'a dönmesi bekleniyor.

Fenerbahçe'de son durum

Fenerbahçe'de Altay Bayındır ve Serdar Aziz Türkiye Milli Takımına, Min-Jae Kim Güney Kore Milli Takımına, Atilla Szalai Macaristan Milli Takımına, Filip Novak Çek Cumhuriyeti Milli Takımına, Dimitris Pelkas Yunanistan Milli Takımına, Enner Valencia Ekvator Milli Takımına davet edildi. Öte yandan Muhammed Gümüşkaya ve Arda'da Milli Takımımız'ın alt yaş gruplarına çağrıldı.

Sarı-Lacivertliler'de dün yapılan antrenmanda Mert Hakan Yandaş, Osayi-Samuel ve Diego Rossi özel çalışırken; Berke, Serdar, Tisserand Fatih Yiğit ve İrfan Can antrenmana katılmamıştı. Tisserand'ın saha çalışmalarına başladığı, Pereira'nın şans vermesi halinde Trabzonspor maçında oynayabileceği öğrenildi.

vitor-pereira-fenerbahçe-11-ekim

Fenerbahçe'de Milli oyuncuların son maçları

Türkiye Milli Takımına çağrılan Serdar Aziz sakatlık nedeni ile kadrodan çıkartılırken; Altay Bayındır son maçına 11 Ekim (Bugün) çıkacak.

Güney Kore Milli Takımına çağrılan Min-Jae Kim, son maçına 12 Ekim (Yarın) İran karşısında çıkacak.

Macaristan Milli Takımına çağrılan Atilla Szalai, son maçına 12 Ekim (Yarın) İngiltere karşısında çıkacak.

Çekya Milli Takımında bulunan Filip Novak, son maçına 11 Ekim (Bugün) Belarus karşısında çıkacak.

Yunanistan Milli Takımına çağrılan Dimitris Pelkas, son maçına 12 Ekim (Yarın) İsveç karşısında çıkacak.

Ekvator Milli Takımına çağrılan Enner Valencia son maçına 15 Ekim (Cuma) günü Kolombiya karşısında çıkacak.

Alt yaş kategorilerinde milli takıma çağrılan oyuncular ve Enner Valencia haricinde Fenerbahçe'de oyuncular en son 12 Ekim'de son maçına çıkacak.

Ekvator ile Dünya Kupası Elemeleri'nde mücadele eden Enner Valencia maçtan iki gün önce Kolombiya ile karşılaşacak olması Trabzonspor maçında oynamasını zorlaştırıyor. Trabzonspor maçına ucu ucuna yetişebilecek olan Valencia'nın bu kez de yorgunluk nedeniyle oynaması beklenmiyor.