Haberlobi - Spor Servisi // Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Demir Grup Sivasspor ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek.

15 Ocak Cumartesi günü saat 16:00'da Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmaya takımlar yeni transferlerini de kadroya alabilecek.

Hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde sürdüren Trabzonspor antrenmanlarını 6 eksikle sürdürdü. Edgar Ie ve Gervinho'nun uzun sakatlıklarının yanı sıra Serkan Asan, Trondsen ve Djaniny de sakatlıkları nedeniyle antrenmana çıkamadı. Manolis Siopis ise hastalığı nedeniyle dinlendirildi.

abdülkadir-ömür-marek-hamsik-1000x700

İkinci sezonun transfer dönemi açılmadan bombaları patlatan Trabzonspor, ligin asist kralı Edin Visca, Fildişi Sahilli Kouassi ve Polonyalı bek oyuncusu Puchacz'ı kadrosuna katmıştı. Afrika Uluslar Kupası'nda milli takımı adına mücadele eden Kouassi Sivas kafilesinde yer alamayacak ancak Puchacz ve Visca'nın oynamasına kesin gözle bakılıyor.

Takımla birlikte çalışmalara başlayan Vitor Hugo'nun ilk 11'e dönmesi ile Trabzonspor'dan şöyle bir ilk 11 bekleniyor:

Uğurcan, Peres, Hüseyin Türkmen, Vitor Hugo, Puchacz, Dorukhan, Marek Hamsik, Edin Visca, Bakasetas, Nwakaeme, Cornelius

bruno-peres-hava-topu

Ev sahibi Demir Grup Sivasspor ise Rıza Çalımbay yönetiminde son antrenmanını basına kapalı olarak gerçekleştirdi.

Dimitris Goutas, Ziya Erdal, Hakan Arslan, Fredrik Ulvestad, Kerem Atakan Kesgin ile birlikte milli takımlarda bulunan Fayçal Fajr ve Max Gradel son yapılan antrenmanda yer almadı.

sivasspor-antrenman