Haberlobi - Spor Servisi // Trabzonspor, üçüncü etap kamp çalışmalarını sürdürdüğü Avusturya kampında ilk hazırlık maçına çıkıyor.

Bordo-Mavililer, bugün saat 19:00'da kamp yaptığı tesislerde (Sportplatz Langau) Torino ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma A Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.

İki hazırlık maçı oynamıştı
İkinci etap kamp çalışmalarını sürdürdüğü Slovenya kampında iki hazırlık maçı oynayan Trabzonspor, Macaristan takımlarından MTK Budapeşte'yi 2-1 yenerken, Çekya takımlarından Slovacko ile 2-2 berabere kalmıştı.

trabzonspor-hazırlık-antrenman-1000x700-9

Torino üçüncü hazırlık maçında
İtalya Serie A'da geçen sezonu 50 puanla 10. sırada tamamlayan Torino, hazırlıklarını Hırvat teknik adam Ivan Juric yönetiminde sürdürüyor. Bu sezon kadrosuna Brian Bayeye, Samuele Ricci, Nemanja Radonjic ve Pietro Pellegri'yi katan İtalyan takımı; takımın en iyi oyuncularından savunma oyuncusu Bremer'i 41 milyon Euro karşılığından Juventus'a satarak dikkatleri üzerine çekti.

Yeni sezon öncesi iki hazırlık maçı oynayan Torino, ilk maçında Frankfurt'a 3-1 mağlup olurken, ikinci maçında Mlada Boleslav'ı 2-0 mağlup etti. Arabistan takımlarından Al Wahda ile bugün planlanan hazırlık maçını ise iptal etti.

torino-takımı