Haberlobi - Spor Servisi // Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da sürpriz bir isim gündeme geldi. Ülkemizde uzun yıllar top koşturan Trezeguet, Bordo-Mavililer'in radarına girdi.

Fotomaç'ın haberine göre Trabzonspor, yıldız oyuncunun transferi için kulübü Aston Villa'ya resmi teklifte bulundu. İddialara göre İngiliz kulübü, Trabzonspor'a kapıyı 4 milyon Euro'dan açtı.

İki kulüp arasında pazarlıkların sürdüğü konuşuluyor.

Anthony Nwakaeme'nin sözleşmesini henüz uzatmaması sebebi ile bu bölgeye transfer yapmak isteyen Trabzonspor'un, arayış içerisinde olduğu biliniyor.

trezeguet-1000x700

Trezeguet kimdir?
Mısır'ın El Ahly kulübünde futbola başlayan tam adı 'Mahmoud Ahmed Ibrahim Hassan' olan Trezeguet, bonservisini alan RSC Anderlecht kulübünden 2017 yılında Kasımpaşa'ya kiralanmış; İstanbul ekibi daha sonra oyuncunun bonservisini almıştı. Kasımpaşa forması ile 71 maçta 25 gol 18 asistlik performans sergileyen Mısırlı oyuncu, 2019'da 10 milyon Euro bonservisle Aston Villa'ya transfer olmuştu. Burada 64 karşılaşmaya çıkan oyuncu, son olarak bir sezonluğuna Medipol Başakşehir'e kiralandı.