Süper Lig'de Trabzonspor, deplasmanda Kasımpaşa'ya konuk oldu.

Bordo-mavililer sahadan 2-0'lık yenilgiyle ayrılırken Kasımpaşa'ya galibiyeti getiren golleri Mounir ve Eysseric kaydetti.

Karşlaşmanın ardından Trabzonspor Teknik Sorumlusu İhsan Derelioğlu 90 dakikayı değerlendirirken Edin Visca'nın sakatlığına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Mücadeleyi değerlendiren İhsan Derelioğlu, "Üzgünüz. İki tane mağlubiyetin ardından bu maç bizim için fırsattı ve değerlendirebilirdik. Maçı çevirme anlarını beceremiş olsak da rakibi daha fazla zorlayan bir ekip olmalı sahada. Çocukların üzerinde kazanamamanın verdiği bir baskı var. Kırılganlık en büyük tehlike ama futbol bu. Sezon içerisinde ne olursa olsun futbolun içinde kalmalı. Çözüm yine futbolcuların elinde. Mutlaka daha fazla çalışarak bu durumu değiştirmek zorundayız. Trabzonspor camia ve kadro olarak bunları yapabilecek bir durumda aslında. Sonsuza kadar böyle gitmeyecek. Sürecin getirdiği zorluklar. Birkaç aylık süreçte Trabzonspor hedeflerinden uzaklaşmasında her kırılma başka bir yenilgiye yol açtı." ifadelerini kullandı.

Maça ikinci yarının hemen başında dahil olan Edin Visca, yaşadığı sakatlığın ardından 66. dakikada kenara geldi.

Tecrübeli oyuncunun durumuna ilişkin ise İhsan Derelioğlu şunları söyledi, "Edin Visca'nın yorgunluk problemi vardı ve belirli bir sürede kullanmamız gerekiyordu. İlk yarıda merkezde istediğimiz baskıyı yaratamayınca Edin'i oyuna almak istedik. Girer girmez bir sorun yaşadı. Şu anda çok net bir bilgi veremeyiz ama adele problemi olduğu için hafif bir sakatlık gibi gözükmüyor. Taktiksel olarak da çok önemli bir oyuncu. Kanat oyuncusu eksikliği belirgin. Çıkması büyük bir şanssızlık. Bir oyuncunun çıkmasına Trabzonspor olarak sığınmamız gerekiyor. Maç sonunda ufak tefek bir şeyler daha var ama yapacak bir şey yok."