Haberlobi - Spor Servisi // Süper Lig'de adım adım şampiyonluğa yürüyen Trabzonspor, kupayı kaldırmak için gün sayıyor. Karadeniz ekibi, ligin 31. haftasında bugün sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak.

Biletlerin dakikalar içerisinde tükendiği karşılaşmada 41.461 kişilik Medical Park Stadyumu'nun tamamı tıklım tıklım dolu olacak. Taraftar grupları hayırsever işadamları maddi desteği ile başlattığı kampanyada büyük bir görsel şölen için günlerce hazırlık yaptı.

FPX_o_bXsAkMpOC

Kareografi çalışmaları için çalışmalarını tamamlayan taraftarlar kartonlar ve bayraklarla şov yapacak. Bordo-Mavililer üç tribünüde kaplayacak dev bir koreografiyi de hazırladı.

Saat 20:30'da başlayacak karşılaşmada takımlar seremoniye çıktıklarında karşılarında Trabzonspor taraftarlarının hazırladığı manzarayı görecek.

"TRABZON UÇAKLARINDA YER YOK"
Trabzonspor-Beşiktaş karşılaşması için Avrupa'dan birçok gurbetçi vatandaş yollara düştü. Almanya'dan Trabzon'a gelen bir uçak Trabzonspor marşları eşliğinde havalimanı inme görüntüleri oldukça komnuşuldu.

Karşılaşmayı BeinSports ekranlarında sunacak spiker Ali Ferahbot, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Trabzon uçaklarında bir kişilik yer yok" dedi.