Haberlobi - Spor Servisi // Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Trabzonspor, son hazırlık maçına çıkıyor.

Bordo-Mavililer, bugün saat 19:00'da İtalya Serie A takımlarından Empoli ile karşılaşacak. Karşılaşma A Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.

Trabzonspor'un son hazırlık maçı
İlk hazırlık maçına MTK Budapeşte karşısında çıkan Trabzonspor, karşılaşmadan 2-1 mağlup olmuştu. Karadeniz ekibi, ikinci hazırlık maçında Çekya ekibi Slovacko ile 2-2 berabere kaldı. Üçüncü hazırlık maçında ise Torino karşılaşan Bordo-Mavililer, sahadan 3-0 mağlup ayrılmıştı.

trabzonspor-hazırlık-antrenman-1000x700-9

Trabzonspor'un Muhtemel 11'i: Muhammet Taha, Larsen, Ahmetcan, Hugo, Eren, Hamsik, Berat, Visca, Bakasetas, Kouassi, Djaniny

Empoli'nin 3. hazırlık maçı
Paolo Zanetti yönetiminde çalışmalarını sürdüren Empoli, daha önce oynadığı hazırlık maçlarında Calcio Castelfiorentino'yu 11-0, Saravezza'yı 3-0 mağlup etmişti. İtalyan ekibi, Trabzonspor ile oynayacağı hazırlık maçının ardından 28 Temmuz'da Pafos takımı ile karşılaşacak ve yeni sezon çalışmalarını tamamlayacak.

Samuele Ricci, Kristjan Asllani, Damiani gibi oyuncularını kaybeden Empoli, kadrosuna Juventus'tan kiralık olarak Koni de Winter, Benfica'dan Efe Ebuehi, Inter'den Martin Satriano, Truidense'den Liberato Cacace gibi önemli oyuncuları kattı.

empoli-1000x700