Allttaki puan cetveli bize uyarılar yapıyor!..Ne mi? diyor :


Takımda öz güvenin kalmadığını söylüyor!


Sporcu kalitesinin yeterli olmadığını söylüyor!


Newton hocanın artık başarılı olsada , taraftarın gözünde kredisinin bittiğini gösteriyor!


Yıldız adaylarımızın bu sezona kötü başladıklarını gösteriyor!


İnançsızlığın sadece taraftarlar da değil, " en kötüsü futbolcular da da gözlenmeye başladığını gösteriyor!.


Sevgili başkanın, en büyük hatası futbola hep ekonomi, banka kredileri ve BORÇ AZALTMA POLİTİKALARI OLARAK yani "PARA" olarak bakmasıydı. Ve bu en büyük yanılgıydı ! Trabzonda futbol PARANIN dışında başka bir sevdaydı ve değerdi! ve: PARA HER ZAMAN BAŞARIYI GETİRMİYORDU !


Sevgili başkan ! 


" PARANIN SATIN ALAMAYACAĞI DEĞERLER VARDIR!..Trabzonsporun mazisine bakarsanız ! " İŞTE TAMDA BU DEĞERLERİN ŞAMPİYONLUKLARI GETİRDİĞİNİ GÖRECEKSİNİZ ! Artık anlayın, deniz bitti ! kara göründü!..


ÇARE, ÇÖZÜM :


Bir an önce şehrin dinamikleri ve paydaşları ile bir araya gelin. Egonuzu sıfırlayın, daha çok dinleyin, iştişare yapın. Türk futbolunda simge olmuş Trabzonsporlularla görüşün. Eski yeni teknik adamların görüşünü alın.( Şunu artık anlayın ! Kimse size karşı değil, sadece herkes Trabzonspor' un başarısını istiyor! onlara karşı cephe ! oluşturmayın )


Size kesin reçeteyi yazıyorum.!


Alt yapıya AJAX MODELİNİ getirin.


Ajax bu yıl  sporcu satışından 300 milyon kar etti ve alt yapı harcaması sadece 11 milyon!..


Bu kadar yabancıyla başarılı olamazsınız , aksine kendi çocuklarınızın da performansını düşürürsünüz şimdi olduğu! gibi, çünkü şimdi takımda" ASIL YABANCI ONLAR OLDULAR! BAKIN UĞURCAN 'a , bakın Abdulkadir lere ve diğerlerine! (Bu psikolojik bir olgudur ve insanidir )..


Kurun ilk öğretim okulunun da dahil olduğu AKADEMİ ALT YAPIYI ( yatılı kısmı dahil )  verin normal eğitim ve  alt yapı futbol eğitimini en iyi hocalar ve öğretmenler eşliğinde 8 yılda Trabzonsporun tamamı ve milli takımın yarısı Trabzonlu olsun! ŞAMPİYONLUKLARA AMBARGO KOYUN, FAZLALARINI SATIN EKONOMİYİ DÜZELTİN BORÇSUZ VE KASANIZDA PARA OLSUN ! İnanın hiç zor değil!


Sadece önce siz inanın ve bu şehrin sosyolojik ve genetik yapısına saygı gösterin. Geçmişte örnekleri 6 Şampiyonlukta gizli. Yapamıyorsanız bırakın ! Yapacaksanız destek isteyin ! BU ŞEHİR KURTULUŞ SAVAŞINDA OLDUĞU GİBİ, TRABZONSPOR'un KURTULUŞU İÇİN GEREKİRSE CANINI VERİR !
Anlayın artık!  VE LÜTFEN PUAN CETVELİNE TEKRAR BAKIN..!

Fotoğraf açıklaması yok.
Sedat olca.