Haberlobi - Spor Servisi // Süper Lig'de topladığı puanlarla ezeli rakipleri ile arasındaki puan farkını iyice açan Trabzonspor, Türkiye Kupası'na odaklandı.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur müsabakasında Boluspor'u 1-0'la geçen Fırtına, son 16 turunda Mesut Bakkal'ın çalıştırdığı Denizlispor'u konuk olacak.

9 Şubat Çarşamba günü Denizli Atatürk Stadyumu'nda oynanacak maç öncesi hazırlıkların bugün başlaması bekleniyor. Abdullah Avcı ligde forma şansı bulamayan ve genç isimlere bu karşılaşmada forma şansı verecek.

Trabzonspor'da Salih Kavrazlı, Yunus Mallı, Ahmetcan Kaplan, Serkan Asan, İsmail Köybaşı gibi ligde fazla oynamayan isimlerin yanı sıra Enis Destan, Batuhan Kör, Kerem Şen, Taha Altıkardeş gibi genç isimler Denizli deplasmanında forma şansı bekleyecek.

Öte yanda TFF 1. Lig'de 18. sırada bulunan Yukatel Denizlispor, 5. tur maçında Galatasaray'ı mağlup ettiği gibi Trabzonspor karşısında da sürprize imza atarak taraftarlarını sevindirmek istiyor. Trabzonspor maçı öncesi ev sahibi ekipte Muğdat Çelik'in sakatlığı bulunurken; Bordo-Mavililer'de Koita ve Hamsik'in durumları belirsizliğini koruyor.