Haberlobi - Spor Servisi // UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında oynanacak Trabzonspor-Kopenhag karşılaşmasının biletleri bugün saat 15:30'da satışa sunulacak.

24 Ağustos Çarşamba günü saat 22:00'da oynanacak karşılaşmanın bilet fiyatları şu şekilde belirlendi:

VIP Platinum: 1.500 TL
VIP Gold: 1.250 TL
VIP Silver: 1.000 TL
Batı: 500 TL
Doğu: 400 TL
Fırtına: -
Kale Arkaları: -

Trabzonspor'dan bilet satın alacaklara yapılan duyurular şu şekilde:

- Fırtına ve Kale Arkası tribünlerimizde yer alan koltukların tamamının kombine olarak satılması nedeniyle bilet satışı gerçekleştirilmeyecektir.

- UEFA’nın ev sahibi olduğu turnuvaların kuralları gereğince VIP koltuklarımızda sınırlı sayıda bilet satışı yapılabilmektedir.

- Misafir tribün biletleri deplasman takımı olan FC Kopenhag’a ayrılmıştır.

- Müsabaka biletleri e-bilet olarak temin edilebileceği gibi pdf bilet uygulaması da geçerli olacaktır. Passolig Kart zorunlu değildir. Passolig’i olmayan taraftarlarımız satın aldıkları biletlerin çıktısını alıp QR kodunu okutarak müsabakaya giriş yapabileceklerdir.

- Pdf biletler sadece web ve mobil Passolig sistemleri üzerinden satın alınabilmektedir.

Karşılaşmanın biletleri, tüm Passolig kartlar ile satın alınabilmektedir. Bilet transfer kısıtları, bilet satış logo kısıtları ile aynıdır. Karşılaşmada e-bilet ve pdf-bilet satışı yapılacaktır.

Trabzonspor'a ait pdf bilet satışları www.passo.com.tr ve Passo Uygulaması üzerinden yapılacak olup www.passo.com.tr ve Passo Uygulama üzerinden satın alınan pdf biletlerin çıktısının alınması gerekmektedir.

Engelli Tribün biletleri maçın satışa açılmasıyla birlikte Atatürk alanı Passolig gişelerinden alınabilecektir.
Bir taraftar farklı T.C. Kimlik numaraları girerek 5 (beş) bilet alma hakkına sahip olacaktır.

E-Bilet uygulamasının zorunlu olduğu ve hem elektronik bilet hem de kağıt biletle giriş yapılan müsabakalarda başkası adına düzenlenmiş elektronik kart ile müsabakaya giren ve kartını başkasına kullandıran kişiler hakkında 6222 sayılı kanunun 15. Maddesi hükümleri çerçevesinde cezai işlem yapılmakta ve bu kişiler hakkında ayrıca seyirden men cezası uygulanmaktadır. Bu sebepten ötürü taraftarlarımızın herhangi bir cezaya maruz kalmamaları için başkasına ait elektronik kart (PassoLig) ile müsabakalara girmemeleri ve kendi elektronik kartlarını başkalarına kullandırmamaları gerekmektedir.
Passolig gişelerinin çalışma saatleri hafta içi 09:00-18:00, hafta sonu 09:00-18:00 saatleri arasındadır. Maç günü gişeler karşılaşmanın ilk yarısının sonuna kadar açık kalacaktır.

Kapı açılış saatlerine Emniyet Güçleri karar vermektedir. Aksi bir durum olmadığı taktirde maç saatinden 2 saat önce kapılar açılır.