Haberlobi - Spor Servisi // Ziraat Türkiye Kupası heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Yarı finale kalan 4 takım kupa finalini görebilmek için sahaya çıkıyor. Ziraat Türkiye Kupası'nın yarı final maçında Trabzonspor ile Yukatel Kayserispor karşı karşıya gelecek. Trabzonspor - Yukatel Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz mi yayınlanacak? Trabzonspor - Yukatel Kayserispor maçının muhtemel 11'leri...

2021-22 sezonu Ziraat Türkiye Kupası'nın yarı final maçında Trabzonspor ile Yukatel Kayserispor karşılacak.

19 Nisan Salı günü oynanacak karşılaşma saat 20:30'da başlayacak. Mücadele A Spor yada ATV ekranlarından canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.

HAKEM  HEYETİ
Karşılaşmayı Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve İlker Takpak yapacak. Mücadelenin 4. hakemliği görevini ise Mehmet Türkmen üstlenecek.

Trabzonspor'da eksikler
Hazırlıklarını Abdullah Avcı yönetiminde sürdüren Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Anders Trondsen ve Hüseyin Türkmen'in dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

abdullah-avcı-1000x700-5

Süper Lig'de şampiyonluk yolunda kritik maçlara çıkan Bordo-Mavililer'de yarı-rotasyonlu bir kadro ile sahaya çıkması bekleniyor.

Trabzonspor'da Gaziantep FK maçına ilk 11'de başlayan Djaniny'nin yerine Anthony Nwakaeme, kaleci Uğurcan Çakır'ın yerine Erce Kardeşler, solbekte Stefano Denswil'in yerine Tymoteusz Puchacz'ın görev alması bekleniyor.

Kayserispor'da eksikler
Hazırlıklarını Hikmet Karaman yönetiminde tamamlayan Yukatel Kayserispor'un Trabzon kafilesinde Uğur Demirok, Yasir Subaşı, Abdulkadir Parmak ve Bernard Mensah bulunmuyor.

Ziraat Türkiye Kupası'nda finali görmek isteyen Kayserispor'da teknik direktör Karaman'ın maça en güvendiği isimlerle çıkması bekleniyor.

hikmet-karaman-1000x700-kayserispor

MUHTEMEL 11'LER:
Trabzonspor: Erce Kardeşler, Bruno Peres, Vitor Hugo, Ahmetcan Kaplan, Tymoteusz Puchacz, Dorukhan Toköz, Marek Hamsik, Edin Visca, Abdülkadir Ömür, Anthony Nwakaeme, Cornelius

Yukatel Kayserispor: Silviu Lung, Onur Bulut, Majid Hosseini, Mert Çetin, Lionel Carole, Campanharo, Emrah Başsan, İbrahim Akdağ, Joseph Attamah, Mame Thiam, Mario Gavranovic