Haberlobi - Spor Servisi // Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor evinde Gaziantep FK'yı konuk edecek.

22 Kasım (Bugün) Pazartesi günü saat 20:00'da başlayacak karşılaşma Medical Park Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşma Beinsports HD1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Karşılaşmayı Suat Arslanboğa yönetecek. Arslanboğa'nın yardımcılıklarını İsmail Şencan ve Süleyman Özay yapacak.

Seyirci kısıtlamasının kaldırıldığı haftada Trabzonspor taraftarları biletlere akın etti. Maçtan önce bayilerden satışa çıkarılan komibinerden yaklaşık 15 bin kişi satın aldı. Gaziantep FK maçında Bordo-Mavililer'i 30 binden fazla kişinin seyretmesi bekleniyor.

İki takımda son durum

Süper Lig'in lideri Trabzonspor'da son haftaların formda ismi Uğurcan Çakır Beşiktaş maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle sahada olmayacak. Uğurcan'ın yerinde Erce Kardeşler'in kaleyi koruması beklenirken; yedeklerde ise Arda Akbulut ve Muhammet Taha Tepe'nin olması bekleniyor.

Öte yandan sakatlık sebebiyle Fode Koita, Bakasetas Marek Hamsik ve Hüseyin Türkmen takımdan ayrı çalıştı. Salih Kavrazlı takıma dönerken, Fransa'da ameliyet olan Gervinho karşılaşmada yer almayacak.

Marek Hamsik ve Bakasetas'ın durumu ise maç saatinde belli olacak.

Teknik Direktör Erol Bulut yönetiminde hazırlıklarını tamamlayan Gaziantep FK'da sakatlıkları bulunan Kenan Özer, Borven, İbrahim Pehlivan ve Muhammet Demir'in yanı sıra kart cezalısı Joao'da forma giyemeyecek.

Form durumu

Geride kalan 12 haftada hiç mağlup olmayarak ligin tek namağlup takımı ünvanını elinde bulunduran Trabzonspor 30 puanla zirvede bulunuyor. Hatayspor'un bu hafta kazanması ile ikinci ile arasındaki fark 7'ye düşen Bordo-Mavililer bu hafta da kazanarak puan farkının azalmasını engellemek istiyor.

Ligin sürpriz sonuçlar alabilen takımlarından Gaziantep FK ise topladığı 15 puanla 12. sırada bulunuyor. Alacağı galibiyetle ligde iki basamak daha yukarıya çıkma ihtimali olan Gaziantep ekibi, Trabzonspor'u yenerek hava yakalamak istiyor.

Muhtemel 11'ler

Trabzonspor: Erce Kardeşler, Bruno Peres, Hugo, Edgar, Trondsen, Berat, Dorukhan, Hamsik, Yusuf Sarı, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Cornelius

Gaziantep FK: Günay, Oğuz, Ertuğrul, Caulker, Djilobodji, Tosca, Recep, Doğan, Jefferson, Maxim, Dicko