Haberlobi - Spor Servisi // Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek.

17 Ekim Pazar günü Medical Park Stadyumu'nda oynanacak maç saat 19:00'da başlayacak. Karşılaşma BeinSports HD 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Hakemler:

Karşılaşmanın hakemi Ali Şansalan oldu. Şansalan'ın yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Çağlar Uyarcan yapacak.

İki takımda son durum:

Süper Lig'in Konyaspor ile birlikte namağlup iki takımından biri olan Trabzonspor, 8 maçta 5 galibiyet 3 beraberlik alarak 18 puanla 2. sırada bulunuyor. En son Kayserispor'u 2-1 mağlup eden Bordo-Mavililer, bu sezon Yeni Malatya, Sivasspor, Giresunspor, Galatasaray, Kasımpaşa, Konyaspor ve Aytemiz Alanyaspor ile karşılaştı.

Trabzonspor'da tedavileri süren Abdulkadir Parmak, Marek Hamsik ve Fode Koita son antrenmanda yer almadı. Koita ve Abdulkadir'in Fenerbahçe maçında oynaması mümkün gözükmezken; Marek Hamsik'in durumu ise belirsizliğini koruyor. Slovak yıldız 'son ana kadar iyi hissettiğim taktirde oynamak istiyorum' mesajını teknik ekibe verdi.

Öte yandan İsmail Köybaşı, Serkan Asan'ın yanı sıra dinlendirilen Nwakaeme ve Dorukhan Toköz'de son antrenmanda takımla birlikte çalıştı.

Spor Toto Süper Lig'de topladığı 19 puanla ligin zirvesinde bulunan Fenerbahçe, bu sezon tek mağlubiyetin Medipol Başakşehir'den aldı. Son oynadığı 3 maçı da 2-1'lik skorlarla kazanan Sarı-Lacivertliler, Adana Demirspor, Antalyaspor, Altay, Giresunspor, Hatayspor ve Kasımpaşa'yı mağlup edip; Sivasspor ile berabere kalmıştı.

Fenerbahçe, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak Trabzon'a geldi.

Sarı-Lacivertliler'in Trabzon kafilesinde şu isimler yer aldı: 

Kaleciler: Altay, Berke, Ertuğrul, 

Defans: Szalai, Kim, Tisserand, Novak, Nazım

Orta Saha: Gustavo, Sosa, Zajc, Crespo, Meyer, Ferdi, Osayi-Samuel, Muhammed, Mesut, Pelkas, Rossi

Forvet: Valencia, Berisha, Serdar

Muhtemel 11'ler:

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Hugo, Edgar, Denswil, Berat Özdemir, Abdülkadir Ömür, Bakasetas, Gervinho, Nwakaeme, Cornelius

Fenerbahçe: Altay, Novak, Kim, Szalai, Osayi-Samuel, Sosa, Gustavo, Ferdi, Mesut, Berisha, Rossi