Haberlobi - Spor Servisi // Spor Toto Süper Lig'in lideri Trabzonspor, daha ikinci devrenin transfer sezonu açılmadan Jean Evrard Kouassi'yi bedelsiz olarak kadrosuna katarak dikkat çekmiş; ardından Visca, Yusuf Erdoğan, Puchacz gibi isimlerle gündeme oturmuştu.

Gelecek sezon yabancı oyuncu kısıtlamasını da dikkate alan Avcı ve teknik ekibi, scout ekibi ile beraber hazırladığı raporu Trabzonsporlu kurmaylara vermiş ve 'genç oyuncu operasyonu' başlatmıştı.

Yerli genç isimlere yoğunlaşan Bordo-Mavililer, Altınordu'nun dünyanın dev kulüplerinin scout ekiplerini peşine takan 19 yaşındaki forvet oyuncusu Enis Destan'ı transfer etti.

enis-destan-1000x700

Sağlık testinden geçtikten sonra resmi sözleşmeyi imzalayacak olan Enis Destan, havalimanında "Trabzonspor'a geldiğim için çok mutlu ve gururluyum. Dün akşam Galatasaray maçını izledim. Sanki kendim orada oynuyormuşum gibi hissettim." cümlelerini kullandı.

Sırada 3 isim daha var
Trabzonspor, Spor Toto 1. Lig takımlarından Bursaspor'un 3 genç yeteneğine de kancayı taktı.

Aslen Trabzonlu olan forvet oyuncusu Batuhan Kör, orta saha oyuncusu Kerem Şen ve savunma oyuncusu Taha Altıkardeş için, Bursasporlu yöneticilerle görüşme gerçekleştiren Trabzonsporlu kurmaylar; oyuncuların transferi için prensipte anlaştı.

Üç oyuncunun transferinde sona gelinirken; bu isimlerin kısa sürede kente gelmesi bekleniyor.