Haberlobi - Spor Servisi // Süper Lig'de ve Avrupa'da inişli çıkışlı bir performans sergileyen Trabzonspor'da Abdullah Avcı, milli arayı sonrasında daha derli toplu bir takım görüntüsü verileceğini açıklamıştı.

Milli arada hem oyuncularına hem de ekibine mental ve fiziksel olarak dinlenme imkanı veren tecrübeli teknik adam, antrenmanların başlaması ile beraber tespit ettiği sorunların çözümü hakkında oyuncularla hem bireysel hem de toplu olarak görüşmeler yaptı.

trabzonspor-antrenman-30-eylül

Ekim ayında zorlu mücadelelere çıkacak olan Bordo-Mavililer için ilk sınav bugün başlıyor.

İlk sınav Kayserispor
Süper Lig'in 8. haftasında Karadeniz ekibi, bugün Yukatel Kayserispor'a konuk olacak.

Çağdaş Atan'ın çalıştırdığı Kayserispor, ligde Trabzonspor'un 1 puan gerisinde bulunuyor. Trabzonspor, galip gelmesi halinde (matematiksel olarak) liderliğe kadar yükselebilir.

trabzonspor-antrenman-1000x700-25-eylül

Zorlu Monaco deplasmanı
UEFA Avrupa Ligi gruplarında mücadele eden Trabzonspor, Ferencvaros yenilgisi ile sarsılsa da; Kızılyıldız'a karşı iyi oyunla alınan 3 puanla taraftarını sevindirmeyi başarmıştı. Zorlu bir grupta mücadele eden Karadeniz ekibi, 6 Ekim'de deplasmanda Monaco ile karşılaşacak.

trabzonspor-takım-hamsik-gol-sevinci-1000x700

Önce Kasımpaşa, sonra yeniden Monaco
Bu maçtan 4 gün sonra Akyazı Arena'da Kasımpaşa'yı konuk edecek olan Bordo-Mavililer, 13 Ekim'de tekrar Monaco ile bu kez sahasında karşılaşacak.

trabzonspor-takım-gol-sevinci-1000x700-28

Vodafone Park'ta Beşiktaş derbisi
Monaco maçından 3 gün sonra ise zorlu Beşiktaş maçı var. Trabzonspor, 16 Ekim'de Vodafone Park'ta Siyah-Beyazlılar ile 3 puan savaşı verecek.

Ekim ayının finali Kızılyıldız deplasmanı
Derbinin ardından evine dönecek olan Bordo-Mavililer, 22 Ekim'de Sivasspor ile karşılaşıp, 27 Ekim'de Kızılyıldız maçıniçin Sırbistan'a uçacak.

trabzonspor-kızılyıldız-1000x700