Haberlobi - Spor Servisi // Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in ilk devresinde talihsiz bir sakatlık yaşayarak sezonu kapatan Edgar Ie'nin sözleşmesini gerekli bölgelere transfer yapabilmek adına feshetmişti.

Trabzonsporlu kurmaylar tarafından sezon sonuna kadar alacaklarının tamamı ödenen yıldız futbolcu, şampiyonluk kutlamalarına davet edilirken, şampiyonluk priminden de yararlandırıldı.

edgar-ie-sakatlığı

Teknik Direktör Abdullah Avcı, Edgar Ie'nin tekrar takıma dönmesi konusunda olumlu görüş bildirmesinin üzerine yönetim harekete geçti. Kutlamaların ardından kulüp tarafından kendisine verilen takım eşofmanları ile İstanbul'da Altay kafilesine dahil olan Edgar ile sözleşme görüşmeleri başladı.

Eski Barcelonalı 28 yaşındaki stoper oyuncusu ile anlaşılırsa, Bordo-Mavililer'in yeni sezon için ilk transferi olacak.

Vitor Hugo'nun Edgar Ie sevinci
Lille'e giden Yusuf Yazıcı'nın transferinde takas olarak takıma katılan oyuncu performansı ile alkış alırken, stoper tandeminde Vitor Hugo ile uyumu ise göze çarpmıştı. Şampiyonluk kutlamalarında takım arkadaşı Edgar Ie'yi gördüğü için çok mutlu olduğunu belirten Vitor Hugo, 'Biz onunla her yerde en iyi ikiliyiz' demişti.

edgar-ie-1000x700-trabzonspor