Haberlobi - Spor Servisi // Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Trabzonspor-Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda? Trabzonspor ve Beşiktaş'ta son durum, Trabzonspor-Beşiktaş maçının muhtemel 11'leri neler? İşte tüm detaylar...

Spor Toto Süper Lig'de son haftalara yaklaşıldı. Zirve mücadelesinde rakiplerine fark atan Trabzonspor, lig tarihinin en erken şampiyonluğunu elde edebilmek için Beşiktaş maçını kayıpsız atlatmak zorunda. Yeni teknik direktörü ile hava yakalayan Beşiktaş ise lider Trabzonspor'u yenip rüzgarı arkasına almayı hedefliyor.

Trabzonspor ile Beşiktaş 3 Nisan Pazar günü saat 20:30'da karşı karşıya gelecek. Karşılaşma Beinsports HD1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Trabzonspor - Beşiktaş maçını kim yönetecek?
Karşılaşmayı hakem Zorbay Küçük yönetecek. Küçük'ün yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Ekrem Kan yapacak. Maçın 4. hakemliği görevini ise Çağdaş Altay yapacak. (Mücadelenin VAR ve AVAR hakemleri henüz belli olmadı)

Trabzonspor'da eksikler
Hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Abdullah Avcı yönetiminde sürdüren Trabzonspor'da sezonu kapattığı düşünülen Vitor Hugo'nun son antrenmana katılması yüzleri güldürdü. Brezilyalı savunmacının maçın kadrosuna alınıp alınmayacağı maç saatinde belli olacak.

vitor-hugo-1000x700-1

Sakatlığı sebebiyle ameliyat olan Anders Trondsen'in yanı sıra milli takımda sakatlanan Ahmetcan Kaplan ile birlikte sarı kart cezalısı olan Bruno Peres, Beşiktaş'a karşı kesin olarak forma giyemeyecek.

Ligde kalan maçlarda 9 puan alması halinde şampiyonluğu garantileyecek olan Karadeniz ekibinde Abdullah Avcı, oyunculara konstantrasyonlarının bozulmaması ve rehavete kapılmamaları gerektiğini anlatıyor. Antrenmanları basına kapatan tecrübeli çalıştırıcı oyunculara "Lig bitmedi. Şampiyonluğu garantilesek dahi, sahaya çıkıp şampiyon gibi oynamalıyız." dedi.

abdullah-avcı-1000x700-2-nisan

Beşiktaş'ta son durum
Fransız Teknik Direktör Valerien İsmael ile birlikte hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş son antrenmanını Vodafone Park'ta taraftarları önünde yaptı. Siyah-Beyazlılar'da sakatlıkları bulunan Pjanic, Wellinton gibi isimlerin takıma dönmesi ile Trabzon'a tam kadro gelmesi bekleniyor.

valerien-ismael-1000x700-vodafone-park

Süper Lig'de oynanacak dev derbi öncesi oyuncularına özgüven kazandıran Valerien İsmael, oyuncularını Trabzonspor'un zayıf noktalarını ezberletiyor. Derbinin kilidini hava toplarının çözeceğini belirten tecrübeli çalıştırıcı, bir yandan da kendi sistemi olan 3-4-3 diziliminde oyunculara vereceği görevleri öğretiyor.

beşiktaş-antrenman-1000x700-1

MUHTEMEL 11'LER
Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Dorukhan Toköz, Stefano Denswil, Hüseyin Türkmen, Tymoteusz Puchacz, Bakasetas, Siopis, Edin Visca, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Cornelius

Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Rosier, Domagoj Vida, Wellinton, Can Bozdoğan, Alex Teixeira, Josef de Souza, Rıdvan, Ghezzal, Larin, Batshuayi