Haberlobi - Spor Servisi // UEFA Konferans Ligi'nde oynayacağı Basel maçı hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da yeni gelişmeler yaşanıyor. Karşılaşmadan elde edilecek tüm gelirin depremzedelere aktarılması kararını alan yönetim, tüm kulüp başkanlarını ve taraftarlarını da Akyazı Stadı'na davet etti.

Birlik ve beraberlik mesajı verilecek karşılaşmada, taraftarların gelen talepleri üzerine hatıra bilet satışı da bugün başlayacak.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, konu ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"UEFA takvimine göre 16 Şubat’ta oynamak zorunda olduğumuz bir Basel maçı var. 39 bin civarında bilet satmayı hedefliyoruz. Kombine sahibi taraftarlarımızın da tek maçlık haklarından feragat etmesiyle beraber tüm geliri AFAD aracılığıyla depremzedelere nakdi bağış şeklinde aktaracağız. Dünden bu yana çok sayıda Fenerbahçeli, Galatasaraylı, Beşiktaşlı ve diğer takımların taraftarlarından mesaj ve telefon geldi. Gelen mesajlar, ‘Maça gelmemiz zor ama en azından hediye bilet alalım’ yönündeydi. İnanılmaz bir duyarlılık gösterdiler. Yarından itibaren de Passolig aracılığıyla hatıra bilet satışlarını gerçekleştireceğiz. Elde etmiş olduğumuz tüm geliri de yine AFAD vasıtasıyla depremzedelere bağışlayacağız."

ahmet-ağaoğlu-1000x700-25-1