Haberlobi - Spor Servisi // Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde Trabzonspor - Antalyaspor karşılaşmasında tribünlere asılan pankartı eleştirdi.

Koç, bayramlaşma töreninde yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Cumartesi gecesi tanık olduğumuz çirkin görüntüler, hadsizlik, şımarıklık, kural tanımazlık, ülke değerlerini dahi bir şampiyonluk ve kutlama adına ayaklar altına almaktır. Fenerbahçeliler'in mücadele etmesi gereken konuma gelmiştir. Sanki herşeyi istedikleri şekilde yapabileceklerini düşünmelerine hiç şaşırmayın. Perşembe günü sizinle paylaşacağım bilgilerle bazı konuları anlayacaksınız. Söz konusu takımla yaptığımız ilk maçta yaşadıklarımızı hatırlarsanız; öfkelendik, şiddetlendik. Bir şampiyonluk için bu kadar diğer camialar tahrik edilmez. Onları koruyan koruma kalkanı herşeyden güçlü."

Trabzonspor Asbaşkanı Ertuğrul Doğan Demet Akalın'ın şarkısını paylaştı:
Fenerbahçe'nin son günlerde sık sık yaptığı açıklamalara Trabzonspor cephesinden herhangi bir karşılık gelmezken, Ali Koç'un bu açıklamalarına da resmi bir açıklama gelmedi.

Ancak Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ertuğrul Doğan, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç konuşurken sosyal medya hesabından Trabzonspor şampiyonluk kutlamalarında çalan Demet Akalın'ın Kulüp şarkısından kesit paylaştı.

Şarkıda geçen "Şuanda kulüpte keyfim yerinde, arasan da seni duymuyorum" sözleri ise dikkat çekti.