Haberlobi - Spor Servisi // Transfer döneminin başlaması ile kadrosunda Eren Elmalı, Jens Larsen, Doğucan Haspolat'ı ve geçen sezon kiralık olarak forma giyen Stefano Denswil'i katan Trabzonspor, uzun süren suskunluğunu bozuyor...

Berat Özdemir'in takımdan ayrılmasının ardından Ahmetcan Kaplan'a da Ajax'ta teklif geldiği iddia edilirken, Bordo-Mavililer'in de iki isimle anlaşma aşamasına geldiği konuşuluyor.

Marek Hamsik'in sakatlığı sebebi ile orta sahaya transfer arayışında olan Trabzonspor, aradığı ismi İspanya'da buldu...

Sabah'ın haberine göre Trabzonspor, Levante forması giyen Enis Bardhi'yi renklerine bağlamak için görüşmelere başladı. 27 yaşındaki ofansif orta saha için 3 milyon Euro bonservis ödeneceği konuşuluyor.

enis-bardhi-1000x700-3

Enis Bardhi kimdir?
Kuzey Makedonya'da Shkupi takımının altyapısında futbola başlayan Bardhi, Danimarka takımlarından Bröndby IF'ye geçmiş ancak burada İsveç'in alt lig takımlarından KSF Prespa Birlik'e transfer oldu. 2014 yılında Macaristan takımlarından Újpest FC transfer olan Makedon oyuncu burada sergilediği performansla Levante'nin dikkatini çekti ve 1,5 milyon Euro karşılığında buraya transfer oldu.

enis-bardhi-1000x700-2

27 yaşındaki oyuncu Levante formasını 162 kez terletirken 24 gol 15 asistlik performans sergiledi.

Kuızey Makedonya milli formasını 44 kez terleten oyuncu, Levante'de 10 numaralı formayı giyiyor. Transfermarkt değeri 8 milyon Euro olan Bardhi, 1,72 boyunda ve sağ ayağını kullanıyor.

enis-bardhi-1000x700-1