Haberlobi - Spor Servisi // Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bir televizyon kanalına önemli açıklamalarda bulundu.

Ülkemizde meydana gelen deprem felaketi ile ilgili konuşan Ağaoğlu, vatana herkesin borcunun olduğunu ve Basel maçı gelirlerinin depremzedelere aktarılacağını açıkladı.

Ağaoğlu ayrıca bir Bundesliga kulübünün de dostluk maçı teklif ettiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Tam olarak kesinleşmedi ama Bundesliga'dan bir kulüp başkanı arayarak böyle bir düşüncesinin olduğunu söyledi. 50 bin kişilik büyük bir stadyumda takımımızla dostluk müsabakası oynayıp bu maçın gelirinin de depremzedelere aktarılması yönünde bir düşüncesi olduğunu ve bununla alakalı olarak da Alman Futbol Federasyonu ve şehrin belediye başkanıyla görüşmeler yaptığını, neticelendiği zaman resmi olarak bize ileteceklerini söylediler. Biz de uygun olan müsabaka takvimi içerisinde gidip orada o müsabakayı oynayıp, karşılaşmanın gelirini depremden etkilenen kardeşlerimize bağışlamak istiyoruz. Almanya’da yaşayan 3 milyon civarı vatandaşımız var. Bunların da önemli bölümü Trabzonsporlu ama eminim ki o maç oynandığı zaman Trabzonspor, diğer takımları destekleyen taraftarların da çok büyük hassasiyet göstereceklerini de biliyorum"