Haberlobi - Spor Servisi // Spor Toto Süper Lig'de etkileyici bir performansla uzun bir süre liderlik koltuğundan inmeyen Trabzonspor, bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmişti.

Trabzonsporlu taraftarlar 35. haftada Medical Park Stadyumu'nda oynanılan Antalyaspor maçının bitiş düdüğü ile beraber sahaya ve sokaklara indi şampiyonluğu doyasıya kutladı.

Türkiye'de 81 ilin yanı sıra dünyanın birçok noktasına kutlamalar devam ediyor.

trabzonspor-şampiyonluk-kutlaması-1000x700-taraftar

Süper Lig'de sezon henüz devam ederken, Trabzonspor 2021-22 Ahmet Çalık Sezonu'nun Süper Lig şampiyonluğu kupasını henüz müzesine götürmedi.

TFF talimatlarına göre Trabzonspor, ligdeki son iç saha maçı olan Altay maçında Süper Lig kupasına kavuşabilir. Ancak Bordo-Mavili taraftarların Antalyaspor maçında sahaya inerek stadyuma maddi zarar vermesi sebebiyle, Trabzonspor Altay maçını Trabzon'da oynayamayacak.

medical-park-stadyumu-1000x700-şampiyonluk

Peki Trabzonspor, 2021-22 sezonu şampiyonluk kupasını ne zaman alacak? Trabzonspor, şampiyonluğu ne zaman nerede kutlayacak? İşte son gelişmeler...

Trabzonsporlu kurmaylar, Medical Park Stadyumu'ndaki maddi zararın Altay maçını oynamaya elverişli olmadığı gerekçesi ile başka bir stadyumda oynamak için görüşmelerini sıklaştırmıştırdı.

trabzonspor-medical-park-stadyumu-koreografi-1000x700-11

Normal şartlarda Trabzonspor, 15 Mayıs 2022 Pazar günü Medical Park Stadyumu'nda oynayacağı Altay maçının ardından kupayı kaldıracaktı. Ancak planlar değişti.

Trabzonspor Kulübü'nün başvurusu sonrasında Altay maçı 15 Mayıs Pazar günü Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynayacak. Kupa töreni ise maçtan bir gün önce Medical Park Stadyumu'nda olacak.

14 Mayıs Cumartesi günü Trabzonspor, Süper Lig şampiyonluğu kupasını evinde havaya kaldıracak. Bordo-Mavili kurmayların tören için ciddi bir hazırlık içerisinde olduğu öğrenildi.

şanlıurfa-gap-arena-1000x700