Trabzon, dün akşam saatlerine doğru Akçaabat İlçesinde yaşanan kazanın acısını yaşıyor. 5 kişinin öldüğü 36 kişinin de yaralandığı kaza sonrasında Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı inceleme başlattı.

Savcılığın yaptığı inceleme sonrasında edinilen bilgiye göre, ilk değerlendirmelerde aracın aksamında bir sorun bulunamadığı belirlendi.

FvWZHplagAEuDIh

MUAYENESİ 1 AY ÖNCE YAPILDI

Aracın virajı dönerken olması gereken hızın üzerinde seyrettiği, şoförün aracı durduramamasına rağmen acil durumlarda çekmesi gereken imdat frenini çekmediği kaydedildi. Aracın frenlerinde yapılan incelemede ise bir soruna rastlanmadığı ön inceleme raporunda yer aldı.

Yapılan tespitlerde ise aracın muayenesinin ise yaklaşık 1 ay önce yapıldığı ve buradan da sorunsuz geçtiği ön inceleme raporunda yer aldı.

YjNYVm4b

OTOBÜS ŞOFÖRÜNÜN DE İFADESİ ALINIYOR

Kaza sonrasında yaralanan otobüs şoförü,  tedavisinin tamamlandığı belirtildi. Otobüs şoförünün de kazayla ilgili ifadesinin alındığı öğrenildi.

KONTROLDEN ÇIKARAK ŞARAMPOLE DEVRİLDİ

Olay Trabzon’un Akçaabat İlçesinde dün akşam saatlerinde yaşandı. Akpınar mahallesinden yolcularını alan Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne ait 61 K 737 plakalı yolcu otobüsü Dörtyol mahallesinde bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada araçta bulunan 41 kişiden 3’ü olay yerinde ikisi de hastanede olmak üzere 5 kişi hayatını kaybederken, 36 kişi de yaralandı.

s-b4d59458668650de78562929c5525ff96fbd327d