Trabzon’un Yomra Kaşüstü Mahallesi’nde ilçe ziyaretlerini gerçekleştiren CHP Trabzon Milletvekili Adayı Sibel Suiçmez, bir vatandaşın iktidara geldiklerinde “Hesap soracak mısınız?” sorusuna “Elbette hesap soracağız. Artık bu ülkede yapanın yanına kalmamalı. Çalıyor ama bir şey yapıyor denilmemeli” şeklinde cevap verdi.

b2b6eac6-c6b3-43b2-abc3-949b14f06182

SÖZ KONUSU DEVLET İSE GERİSİ TEFERRUAT

CHP Milletvekili Adayı Sibel Suiçmez, Kaşüstü Mahallesi Sırt mevkiinde mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle sakinlerini dinleyen Suiçmez, “25 aday adayı olarak müracaat etmiştik. Örgüte ve millete bir sözümüz var. Bu listenin başında sonunda yoksak bile hepimiz ilk sıra milletvekili adayıymış gibi çalışacağız dedik. Bu çok önemli birliktelik göstergesi. Kişisel ihtirasların hiç önemi yok. Söz konusu devletimizse gerisi teferruattır. Hedefimiz Millet İttifakı’mızın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu cumhurbaşkanı olarak seçtirmektir. İttifak genel başkanlarını, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ve şehrimizin evladı Ekrem İmamoğlu’nu cumhurbaşkanı yardımcısı seçtirmektir. Bir kaygımız var ne kadar milletvekili ile parlamentoya gidersek ülkemize deli gömleği gibi giydirilmiş cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminden parlamenter sisteme geçebiliriz. Millet İttifakı’mızın il ve ilçe başkanları ile hareket ederek bu tarihi sorumluluğu yerine getireceğiz. Tarihi biz yapacağız.

aad0aeea-8fe0-4a4a-a0f9-1a8e8ece96dc-1

VATANDAŞLAR PAHALILIK, İŞSİZLİK, LİYAKATSİZLİKTEN ŞİKAYETÇİ

Alanlarda dolaştığımızda vatandaşlarımız pahalılık, işsizlik, liyakatsizlikten bahsediyor. En büyük yakındıkları ise bu ülkede artık özgürlük, adalet yok diyorlar. Bize düşen görev çocuklarımızın bu ülkeden gitmek istemediği bir ülkeyi yaratmak.” diye konuştu.

ARTIK YAPANIN YANINA KAR KALMAMALI

14 Mayıs’ta iktidar olunca hesap soracaklarını kaydeden Suiçmez, “Bu devletin yüzyıllardır gelen devlet anlayışını, geleneğini yerle bir ettiler. Çivileri tek tek söktüler. Bunu yeniden inşa etmek zorundayız. Az önce bir beyefendi dedi ki ‘hesap soracak mısınız?’ elbette hesap soracağız. Sayın Genel Başkanımız bu konudaki mücadelesini ortaya koyuyor. İttifakımızın genel başkanları da bu konuda inançlı ve kararlı olduklarını ortaya koyuyorlar. Artık bu ülkede yapanın yanına kalmamalı. Çalıyor ama bir şey yapıyor denilmemeli. Birleşe birleşe kazanacağız sloganı hepimize ait. Birleşeceğiz. Çok çalışacağız ve 15 Mayıs’ta bu ülkeye baharı hep birlikte getireceğiz. Bir çiçekle bahar gelmez ama her bahar bir çiçekle başlar.” ifadelerine yer verdi.

07c27aa9-83ca-4d96-b2ba-764971b5f56c