Haberlobi - Haber Servisi // İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ramazan Bayramı'nın 2. ve 3. günü Rize ve Trabzon'da bayramlaşma programları yapacak.

İmamoğlu'nun bayramlaşma programı ile alakalı asılan afişleri iki kentte de bazı kişiler tarafından koparıldığı kameralara yansıdı.

Trabzon'un Gazipaşa Caddesi'nde asılan 'Ekrem İmamoğlu, 4 Mayıs tarihinde Trabzon'da' yazılı afişler bazı kişiler tarafından kaldırılırken, bugün de Değirmendere mevkiinde asılan afişlerin birkaç kişi tarafından yerinden kopartıldığı görüldü.

Ahmet Kaya: Bu afişleri kim topluyor?
Rize ve Trabzon'da asılan Ekrem İmamoğlu'nun afişlerinin kopartılmasına tepki gösteren CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, "Trabzon'un evladı Ekrem İmamoğlu'nun memleketine yapacağı bayramlaşma ziyaretini dahi hazmedemeyen bir zihniyetle karşı karşıyayız. Bu neyin korkusudur; bu nasıl bir hazımsızlıktır anlamak mümkün değil. Afişlerin toplatılması talimatını kim veriyor, bu afişleri kim topluyor? " dedi.

Ekrem İmamoğlu'nun Trabzon'a gelişine engel olamayacaklarını söyleyen Ahmet Kaya sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu şehrin evladı bayramlaşma programı için şehrine gelemeyecek mi? Bu nasıl bir zamliktir, nasıl bir vicdansızlıktır? Ama ne yaparsa yapsınlar, bu toprakların insaı Ekrem İmamoğlu'nun hemşerileriyle buluşmasına ve kucaklaşmasına mani olamayacaklar. Şehrin yetkililerini göreve davet ediyoruz. Bu afişleri kim toplatıyor, bu talimatı kim verdi?"

Bayrakların koparıldığı videosu Ahmet Kaya tarafından da sosyal medya hesabından paylaşıldı.