Trabzon Büyükşehir Belediyesi, İçme suyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 6 Haziran Salı günü 58 mahallede 24 saat süreyle su kesintisi yapılacağı açıklandı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapımı devam eden Kanuni Bulvarı Yenicuma-Boztepe Kavşağı arasında yer alan ana isale hattının yerinin değiştirilmesi gerekmektedir.

TİSKİ Genel Müdürlüğümüz tarafından yapılacak bu çalışma nedeniyle; 6 Haziran Salı günü saat 08.00’den itibaren 24 saat süreyle aşağıda belirtilen 58 mahallede planlı su kesintisi uygulanacaktır.

Herhangi bir mağduriyetin oluşmaması adına vatandaşlarımızın gerekli miktardaki tedariklerini sağlamaları ve kesinti süresince suyu tasarruflu kullanmaları önemle rica olunur.

Vatandaşlarımız, su kesintisi ile ilgili taleplerini Alo 153 üzerinden 7/24 TİKOM’a iletebileceklerdir.

İşte su kesintisinden etkilenecek mahalleler:

Kaşüstü, Yalıncak, Bulak, Çilekli, Çimenli, Kavala, Pelitli, Konaklar, Kanuni, 1 ve 2 Nolu Bostancı, Kalkınma, Üniversite, Değirmendere, Sanayi, Kaymaklı, Çukurçayır, Kutlugün, İncesu, Dolaylı, Yeşilyurt, Esentepe, İskenderpaşa, Kemerkaya, Cumhuriyet, Yenicuma, Gazipaşa, Boztepe, Çarşı, Pazarkapı, Zafer, Ortahisar, Bahçecik, Beştaş, Çamoba, Yalı, Hızırbey, İnönü, Kurtuluş, Yenimahalle, Fatih, Yeşiltepe, 1,2 ve 3 Nolu Erdoğdu, Soğuksu, Aktoprak, Bengisu, Karşıyaka, Aydınlıkevler, 1 ve 2 Nolu Beşirli, Toklu, Akyazı, Gülbaharhatun, Akçakale ve Söğütlü.