Trabzon'da pırlantadan saadet zinciri patladı! 100 milyon lira piyasadan nakit topladıkları belirtiliyor. Azeri ortak İstanbul'da gözaltında diğer ortaklar paraları yurt dışına kaçırmışlar. Mağdurlar savcılığa gidiyor.

Trabzon'da bir buçuk ay önce açılan ve piyasadan 100 milyona yakın para topladığı öğrenilen Cancri Jewelry zinciri saadet zincirleri gibi patladı. Azeri ortak İstanbul'da gözaltına alındı. Emniyet kaynaklarımdan aldığım bilgiye göre diğer yabancı ortakları kasadaki bütün paraları yurt dışında döviz olarak aktardığını öğrendim. Trabzon'da mağdurlar günden güne artarken, Trabzon'da ki mağaza yöneticilerine ulaşılamıyor. Bir kaynağım mağaza müdürünün polise mağazanın anahtarını teslim edeceğini ifade etti. Mağazada olan tüm pırlantalar duruyor. Mağaza çalışanlarının tümü de buraya yatırım yapmış onlar da mağdur.
Mağaza müdüresine ulaşmaya çalıştım telefonlarıma bakmadı. 

Geçen gün bir açıklama yapan firmadan bir yetkili böyle bir şey yok dedi ama durum hiç de dediği gibi değil. Bayram öncesi kapanan mağaza bugün de açılmadı. Mağdurlar polise VE SAVCILIĞA GİTMEYE BAŞLADI.

5b6f56b5-646f-42ee-9ea6-aade6bbaa1f4