Trabzon Boztepe eskiden beridir şehrin bunaltıcı trafiğinden ve sıcağından sıkılanların mekanı olmuştur.

Sessiz sakin bir kahvaltı, manzaraya karşı bir bardak çay ve dostlarla bir piknik günün yorgunluğunu Boztepe'de atmaya yardımcı olur.

Boztepe'de giden vatandaşların bir uğrak yeri de Boztepe Koru Kafe... Kahvaltı, yemekli toplantıların yapılabildiği kafe, Boztepe'ye gidenlerin ilk tercihi olmakta.

AK Parit Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora'da, sahiplerinin MHP teşkilatının Trabzon kurucularından biri olan Hasan Boz ve şimdiki yönetiminde olan Volkan Boz'un işlettiği tesiste kafa dinleyerek ve huzur için kahvaltısını yaparak güne başlayanlardan biri.

Geçtiğimiz günlerde o dönem Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Metin Alper ve Gümüşhane İl Emniyet Müdürü Celal Taşçı'da bu mekanı tercih etmişler ve memnun kalmışlardı.

Mahalli İdareler ve İşverenler Sendikası Genişletilmiş Yönetim Kurulu Şalpazarı toplantısı ikinci gününde; Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız ve Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu'nun ev sahipliğinde MİS Yönetim Kurulu Genel Başkanı Cemal Akın ve Yönetim Kurulu üyeleri, Adana Belediye eski Başkanı Hüseyin Sözlü ve MHP'li 50 ilçenin belediye başkanları ile MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı, Boztepe Koru Park'ta toplantılarını yaptılar.