Haberlobi - Haber Servisi // Trabzon Ortahisar Belediyesi'nin 'Turizm Paydaşları' toplantısında Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdür vekili Mustafa Asan hedef haline geldi.

Katılımcıların, "Trabzon'un bir buçuk yıldır asaleten atanan bir Turizm İl Müdürü bile yok!" çıkışı sonrası Müdür vekili Asan mosmor oldu.

Başkanlığını Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in yaptığı toplantının ilk oturumunda konuşan Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdür vekili Mustafa Asan'ın kısa ve kesintili konuşması salonda soğukluğa sebep oldu.

"MÜDÜR NEDEN ATANMADI"
Ardından konuşmacılardan Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük, "Bu şehrin sorunlarını konuşuyoruz ama nasıl oluyor da bir buçuk yıldır müdür atanmıyor? İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne asaleten atama yapılması gerekir. Turizmin sorunlarını Ankara'da doğru şekilde anlatılmalıdır." ifadelerini kullandı.

"TRABZON'DA 5 YILDIR TURİZM İL MÜDÜRÜ YOK"
Trabzon Turizm İşletmecileri ve Seyahat Acenteleri Derneği (TİSAD) Başkanı Murat Çavga'da "Bu kentin 5 yıldır Turizm İl Müdürü yok! 5 yıldır yönetilmiyor. Ama bu şehir yönetilmesede; hiçbir şey yapmasanızda turist çekiyor, çekecektir." diyerek turizm tesisi olabilecek ya da tarihi noktaların turizme kazandırılması noktasında bazı öneriler sundu.