Trabzon’un Ortahisar İlçesi Pelitli Mahallesi’nde 1 Nolu Çiğdem  Sokak’ta bulunan Mehmet Seher Kartal Apartmanında yaşayanların bir bölümü, 3 ay önce binalarının girişine yerleşen A101 nedeniyle büyük sorun yaşıyorlar. 

MOTORUN SESİ RAHATSIZ EDİYOR 

Eyüp Bodur, Selma Ceyani, Semanur Turan isimli apartman sakinleri, gündüz A101’deki alış veriş araçlarının seslerinden gece ise marketindesin dondurucusunun motorunun sesinden balkonlarına bile çıkamadıklarını ifade ettiler.

EVDE ZOMBİ GİBİYİZ

Eyüp Badur, “Ben gece çalışıyorum. Gündüzuyumam lazım. CİMER’e her yere şikayet ettim. A101 yetkililerine ulaşmaya çalıştım. Ama yok kimse cevap vermiyor. Alışveriş araçlarının sesleri apartmandaki dairelere geliyor. Güney cephesinden yol tarafından bakılınca kot farkından birinci kat gözüküyor ama havalimanı tarafına bakılınca marketin altında yani yolun altında, 2 kat daha var. Burada yaşayanlar var. Biz de onlardan biri olarak marketin gece dondurucusunun motor sesinden, gündüz dış veriş yapanların sesinden bir türlü evimizde huzurlu yaşayamıyoruz. Psikolojimiz bozuldu. Çocuklarımız sinir küpü geziyorlar. Zombi gibiyiz evde..” dedi.