Haberlobi - Haber Servisi // Trabzon Emniyet Müdürlüğü, narkotik madde satışı yapan, temin eden ve kullanan şahıslara yönelik operasyon düzenlendiğini açıkladı.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Sahil yolu güzergahında durdurulan bir araç içerisinde yapılan aramada, 5 blister halinde, 82 adet sentetik ecza ele geçirilmiştir. Halkımızı zehirlemeye çalışan tüm yapı ve odaklarla dün olduğu gibi, bugün de, yarın da değerli halkımızdan aldığımız moral destekle, hukuki mücadelemiz sürecektir." ifadeleri kullanıldı.

Öte yandan Yomra İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de narkotik madde satışı yapan, temin eden ve kullanan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "İkametinin bahçesinde 'Hint Keneviri' yetiştirdiği belirlenen A.Y. isimli şahsın ikameti ve bahçesinde yapılan aramada; dikili halde toplam 3 kök kenevir bitkisi, 157,32 gram esrar maddesi ve 6 adet (9 mm) fişek ele geçirilmiştir. Vatandaşlarımızı zehirlemek ve topluma yararlı bireyler olarak yaşamlarını sürdürmelerini engellemek isteyen tüm odaklara karşı mücaedelemiz, siz kıymetli vatandaşlarımızdan aldığımız moral, güç ve teveccühle devam edecektir." ifadelerini kullandı.