Haberlobi - Haber Servisi // AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, bir demecinde 'CHP'nin iktidara gelmemesini' işaret ederek "Allah nasip etmesin" demişti.

Bu sözlere CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu'ndan cevap gecikmedi. "Ayvazoğlu, CHP'nin sahaya inmesinden rahatsız!" yanıtını vermişti. Bu kavgaya AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu'da katıldı.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, CHP İl Başkanı Ömer Hacısalioğlu'nun AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu'na cevaben yaptığı açıklamaların tam olarak CHP zihniyetine yakışan bir açıklama olduğunu belirtti.

DUA İLE BEDDUA ARASINDA İNCE ÇİZGİ
CHP'nin bilgileri çarpıtarak toplumu yanlış yönlendirmek gibi kötü bir siyaset anlayışı olduğunu belirten Mumcu, "AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, parti faaliyetlerimiz, çalışmalarımız ve ülke gündemi ile devam eden konularla alakalı bir açıklama yaptı. CHP İl Başkanı Sayın Ömer Hacısalioğlu da milletvekilimiz Bahar Ayvazoğlu hanımefendinin açıklamalarını çarpıtarak CHP anlayışından beklenildiği gibi bir cevap verme yoluna gitmiştir. Sayın Hacısalioğlu, okuduğunuz anlayabildiğinizde, söylenmemiş şeyleri söylenmiş gibi yansıtmadığınızda, söylenenleri de çarpıtmadığınızda ancak siyasi parti hüviyeti kazanabilir, dua ile beddua arasındaki hassas çizgiyi de fark etmiş olursunuz." dedi.

CHP’nin açılımında halk kelimesi geçse de halkçı bir tarafı olmadığının altını çizen İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu açıklamasını şöyle sürdürdü: "CHP’nin Türk siyasetindeki misyonu her zaman halka karşı olmuştur. Dolayısıyla  'CHP'ye karşı olmanın halka karşı olmaktır' şeklinde bir düşünceyi dile getirmek geçmişten günümüze Türk siyasi hayatından bi haber olmaktan başka bir şey değildir. Bu millet sizin yaptıklarınızı asla unutmayacak. CHP’nin camileri kapatan, ezanları susturan, Kuran-ı Kerimi yasaklayan, başörtüsünü yasaklayan, insanların dini özgürlük adına bütün haklarını kısıtlayan gayri milli muhalefet anlayışı millet iradesini yok sayan darbeleri alkışlayan politikalarını milletimiz yakinen müşahede etmektedir. Şimdi hiç utanmadan dalga geçer gibi 'Mümine niyet okumak yakışmaz' diyorsunuz. Mümine ne yakışıp ne yakışmayacağını geçmişte müminlere zulmeden bir siyasi bir partinin temsilcisinin söylemesi traji komik bir vakadır."

CHP İl Başkanı Hacısalihoğlu’nun söylediklerinin aksine CHP’ye karşı olmanın gerçek manada milletin ve halkın yanında olmak olduğunu vurgulayan İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu "Kurulduğu günden beri halkın tüm ihtiyaçlarını önceleyen ve sorunlarını bir bir çözüme kavuşturan ve çözmeye de devam eden AK Partidir. Milletimiz 20 yıldır Partimize yetki vererek bu gerçekliği perçinlemiştir. Milletimizin refahının artması, teknolojimizin gelişmesi, yatırımlarımızın artması ve ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine ulaşması için Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz. Bizler tüm bu çalışmaları yaparken ülkemizin gelişmesine ve muasır medeniyetler seviyesine ulaşmasına ayak bağı olan CHP ve ona vagon olan diğer partilerdir. Cumhuriyetin kuruluş değerlerinden uzaklaşan CHP, bizim inanç ve değerlerimizi yok sayarak halkın iradesini görmezden gelen, her zaman darbeci zihniyetle uyumlu olan ve halkın karşısında olmaktan başka bir şey yapmamış bir partidir. Dolayısıyla CHP'ye karşı olmak gerçek manada halkın ve milletin yanında olmaktır." ifadelerini kullandı.

SEN ÖNCE 128 MİLYAR DOLARIN HESABINI VER
CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, "Ayvazoğlu CHP’nin sahaya inmesinden rahatsız!" dedi.

Hacısalihoğlu sözlerini şöyle sürdürdü;

Cumhuriyet Halk Partisi’nin programı vardır. O doğrultuda çalışır. O program doğrultusunda iktidarı hedefler. Niyet okuma, Allah nasip etmesin gibi beddua ise milletin vekili olmuş bir mümine yakışan bir açıklama değildir. Görüşlerimizi ve iktidar programımızı öğrenmek isterse partimiz temsilcisi ile bir programda karşılaşır ve her iki tarafın görüşlerinin açıklamasına imkân sunar. İnsanların, kurumların kendi görüşlerini, sözcülerinin yapmadığı açıklamaları yapmış gibi göstermek etik değildir. 

Ayvazoğlu CHP’nin sahaya inmesinden rahatsız! Sn. Ayvazoğlu’nun açıklamalarından; seçimin gündemlerinde olmadığını, seçim olacak gibi çalıştıklarını, her ilçeyi dolaştıklarını aynı kişilerle 5 defa karşılaştıklarını, otogarın yerinin yanlış ama mühendislerin belirlediğini, iki caddenin altyapısı yapamadıklarını ama sonucun iyi olacağını, demiryolun çalışmaları için 20 yılın yetersiz olduğunu ifade etmiştir. Buradan ne anlayacağımız kamuoyunun takdirinedir.

Atatürk’ün ilkelerinden uzaklaşan kimlerdir? Andımız ve milli bayramlarımızı yasaklayanlar, 29 Ekim 2014 Cumhuriyet Bayramı’nda peşmergeyi lahmacunla Suriye’ye geçirenler, 2002’de bitmiş olan terörü hortlatarak illerimizi hendek savaşları ile geri almamıza neden olanlar, dağdan inen teröristlerin ayağına çadır mahkemesi götürenler, kırmızı bültenle aranan terör liderini devletin televizyonuna çıkaranlardır. Ayvazoğlu’nun vermesi gereken cevap, 128 milyar dolar nerede, milli gelirimizin 4 bin doları nerededir sorularıdır.Her dört gençten birinin neden işsiz olduğu, Suriyelilerin ne zaman memleketlerine gönderileceğidir.

CHP Cumhuriyetimizin kurucu partisidir. Sosyal demokratpolitikaları hedefler. Emeği ile geçinen sınıfların mağduriyetini kamucu politikalarla gidermeye çalışır. Adalet için yürür, ormanları için uçar, halkı için çalışır. CHP’ye karşı olanlar halkın karşısında olanlardır.