Haberlobi/Haber Servisi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon’un eğitim neferi, yardım sever iş kadını Neşe Ersoy ile bir araya geldi. Neşe Ersoy’u Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamında misafir eden Başkan Murat Zorluoğlu, eğitim adına şehirde neler yaptıklarını anlattı.

NET Koleji ve Neşem Kreşi-Anaokulu’nun sahibi Neşe Ersoy ile Başkan Murat Zorluoğlu, 45 dakika kadar sohbet ettiler.

Başkan Zorluoğlu, “Sahillerimizde çevre düzenlemesi yapıyoruz.  Yalıncak sahili artık boylu boyunca plaj ve sahil. Burayı halkımızın hizmetine açtık. Sonra Ganita’yı ve devamında Beşirli boyunca plajlarımız olacak. Çalışmalarımız devam ediyor. Trabzon denizle buluşacak. Denize küs bir Trabzon istemiyorum” dedi.

“Eğitim alanında çocuklarımızın zaman geçireceği alanlar inşa ediyoruz.” diyen Başkan Murat Zorluoğlu, “Yapılmaz denilen, yapılamayan şeyleri yaptık. Alt yapı sorununu kökünden çözüyoruz. Trafik master planını çıkarıyoruz. Maraş Caddesi ile ilgili çalışmamız sürüyor. Önümüzde bir kaç seçenek var. Yakında sonlandıracağız.  Trabzon için yeni bir dönem başlattık. Artık eski Trabzon olmayacak. Kendiyle barışık, huzurlu, yaşanılabilir sağlıklı bir kent planlıyoruz. Adımlarımızı bu yönde ciddiyetle ve kararlılıkla atıyoruz. ” şeklinde konuştu.

Neşe Ersoy da Başkan Murat Zorluoğlu’nun yanında olduğunu ifade ederek, “Eğitim alanında ve bir çok alanda çalışmalarınızı iftiharla takip ediyoruz. Projeleriniz bir Trabzonlu olarak beni heyecanlandırdı ve duygulandırdı. Bu şehir her güzel şeyi hak ediyoruz. Çocuklarımızı getireceğimiz, eğitim aldıracağımız sosyal alanların kentimizde artmasını istiyoruz” dedi.