ESNAFA YAPILAN YARDIM VE DESTEKLER YETERSİZ!

İYİ Parti Ortahisar İlçe Başkanı Erdal Uzun yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Koronavirüs salgını süreci başladığından bugüne en büyük zararı ekonomik anlamda esnafımız çekmiştir. Esnaf ve sanatkarımız için yapılan tüm destek çabalarının çok yetersiz bulmaktayız. 

Aylar önce destek niyetine çektirilen kredilerin günü gelmiş, buna karşılık kepenk açmadan yeni bir kapatmaya gidilmiştir. Bu vahim tablo karşısında makam sahipleri, çözüm üretmek yerine, izlemekten başka bir şey yapmamışlardır." 

MANSUR YAVAŞ'IN YARDIM VE DESTEKLERİ ÖRNEK ALINMALI 

Vatandaşa yapılacak yardımların belli olduğunun altını çizen Erdal Uzun, şöyle devam etti:
"Üzülerek görmekteyiz ki;
Sorumluluk sahibi iktidar temsilcileri halen daha umursamaz tavırlarına devam etmektedirler. 
Yapılması gerekenleri çok da uzakta aramaya gerek yoktur.  
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Mansur Yavaş, sosyal yardım alan vatandaşlar ile pandemi sürecinde işini kaybeden veya gelirinden olan sektör çalışanlarına yönelik 100 milyon TL'lik destek paketi açıklamıştır.
Başkentin bu örnek tutumunu Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Murat Zorluoğlu’nda da beklemekteyiz." 

İYİ PARTİ, AYRIM GÖZETMEDEN HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDADIR 

Küresel Koronavirüs salgınının bir gün biteceğini kaydeden İYİ Parti Ortahisar İlçe Başkanı Erdal Uzun açıklamasını şöyle tamamladı:

"Salgın bir gün bitecek fakat bu şekilde giderse ekonomik etkisini en az 20 yıl daha çekeceğiz.  Zaten son yıllarda iki katına çıkan işsizlik, rekor seviyelere ulaşmıştır. İnsanlar evlerine çaresiz gitmektedirler.

Bir an önce sorumluluk sahiplerini göreve davet ediyoruz. İYİ Parti’nin tüm teşkilatları olarak vatandaşın derdinde, milletin emrindeyiz.  Vatandaşa yardım ve hizmette ‘o partili’,‘bu partili’ bakmayacağız ve hiç bir ayrım gözetmeyeceğiz. İYİ'ler ve Cesurlar Hareketi olarak ülkemize ve milletimize hizmet yolunda elimizden geleni yapacağımızın ve hemşehrilerimizin her zaman yanında yer alacağımızın bilinmesini istiyoruz."