Haberlobi - Haber Servisi // Trabzon Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen '2021 Yılı Başarılı Gazeteciler Yarışması'nın ödül töreni gerçekleşti.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanı Murat Zorluoğlu'nun katıldığı tören Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde düzenlendi.

cemiyet-ödül-töreni-1

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu törende yaptığı konuşmada zorlu hava koşullarında habercilik anlayışı ile gazetecilerin görev yaptığını belirtirken, ödüle layık görülen basın mensuplarını tebrik etti.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük ise, cemiyet olarak 12 yerel ve bölgesel gazete, 7 yerel ve ulusal televizyon, 6 yaygın ajans ve gazeteyi temsil ettiklerini belirterek bu kurumlarda çalışan meslektaşlarının sorunlarına çözüm aradıklarını belirtti.

ersen-küçük-1000x700

Küçük, başarı ödüllerinin bu yılda 16 dalda sahiplerini bulduğunu anlatarak, "Gazeteciliğin zevkli olduğu kadar çok zor bir meslek olduğunu biliyoruz. Okuyucuların, izleyicilerin ve dinleyicilerin dünyayı algılamasına yardımcı olmak onların düşünce, kanaat ve yaşam biçimlerine değişiklik yapılmasına katkıda bulunmak çok değerli ama bir o kadar da sorumluluk getirmektedir." dedi.

Konuşmaların ardından ödüller sahiplerine verildi.

cemiyet-ödül-töreni-2

Haberlobi Genel Yayın Yönetmeni Levent Ustabaşı, cemiyetin 'hizmet ödülünü' Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanı Murat Zorluoğlu'nun elinden aldı.

9722efc7-15f3-4eb5-afbf-c2a63119ea1a