Haberlobi - Haber Servisi // Trabzon'un Ortahisar ilçesinde Çömlekçi'ye ilerleyen Trabzon-Giresun E-70 yolu üzerinde dükkanı olan esnaf araçların sürekli olarak dükkanının önündeki eşyalara çarpıp yoluna devam etmesinden şikayetçi.

Yol güzergahı üzerinde dükkanı bulunan Nazım Özcan isimli vatandaş, satışını yaptığı jeneratörlerin teşhir ürünlerini de dükkanının önünde sergiliyor. Ancak yol üzerinde genellikle kaygan yola aldırış etmeyen aşırı hızlı sürücüler yoldan çıkıp Özcan'ın ürünlerine çarpıyor.

Bu duruma isyan eden esnaf, güvenlik kamerası görüntülerini sosyal medyada paylaşarak, "Burası benim iş yerimin önü. Aslında kayıttaki kaza bizim alışık olduğumuz ve yılda birkaç kez yaşadığımız bir durum. Sizinle paylaşmamın nedeni kazayı yapan arkadaşlarımızın bencil ve saygısız davranış şekli. Şuana kadar 20'yi geçen kaza içinde aracından çıkıp "Ben neye çarptım, kime zarar verdim" diye bakanı görmedim. Bu arkadaşımız da aracındaki hasarı kontrol ettikten sonra arkasına bile bakmadan uzaklaşıyor. Önce Karayolları'na sevgi ve saygılar; sonrasında da memleket insanımın geldiği kültür ve davranış şekline hürmetlerimle..." ifadelerini kullandı.

nazım özcan