Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun koyu Trabzonsporlu olduğunu bilmeyen yok.. Bazen öyle paylaşımlar yapıyor ki Trabzonspor’un gündemine oturuyor, Trabzonsporlularında dikkatini çekiyor.

"REİS ADAY OLMA"
En son yaptığı ‘Nwakaeme’ paylaşımı rekor kırdı. Binlerce yorum aldı.  Ligin en iyi futbolcusu olan Nijeryalı yıldızı Alanya maçı sonrası tebrik eden Murat Zorluoğlu, sosyal medya hesabından gol sevincini paylaşıp  espirili bir şekilde, “Nwakaeme Reis.. Belediye Başkanlığına aday olmasa bari..” yazması kahkaha boğdu.

TÜRK FUTBOLUNA TRABZONSPOR ‘İYİ Kİ VARSIN’ DEDİRTECEK
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu, “Trabzon şehri Trabzonspor gibi bir değerle Türk futboluna değer katıyor. Bu kadim şehir her alanda olduğu gibi futbolda da büyük devrimler yapmıştır. Şehrimizle gurur duyuyoruz. Benim başkanlık yaptığım dönemde yeniden şampiyon olması ve hatta efsane dönemlerdeki kadar da hem puan toplayıp hemde rakiplerini böyle geçmesi, benim için de ayrı mutluluk olmuştur. Trabzonspor bu ülkenin futbolcu ihraç eden, Dünya’da ‘futbol’ şehri olarak marka bir kaç kentten biridir. Türk futbolu Trabzon ile büyük bir yükten kurtulacaktır. Bunu yaşayarak göreceğiz. İyi ki var Trabzon dedirteceğiz.” dedi.