Haberlobi - Spor Servisi // Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 15. kez düzenlenecek olan Turkcell Süper Kupa'da geçen sezonun çifte kupalı şampiyonu Beşiktaş ile geçen sezonun Türkiye Kupası finalisti Antalyaspor karşı karşıya gelecek.

Bugün saat 20:45'de başlayacak karşılaşma Katar'ın Doha kentinde bulunan Ahmed Bin Ali Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşma ATV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Candaş Erbil yapacak.

İki takımda son durum

Süper Lig'de kötü günler geçiren Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın'ın gönderilmesinden sonra Önder Karaveli ile maçlara çıkıyor. Ligin ilk devresinin 28 puanla 7. sırada bitiren Siyah-Beyazlılar liderin 18 puan gerisinde bulunuyor.

önder-karaveli-beşiktaş-1000x700

Beşiktaş'ta karşılaşma öncesinde eksikler can sıkıyor. Necip Uysal, Mehmet Topal, Rachid Ghezzal, Can Bozdoğan, Güven Yalçın, Serdar Saatçi, Oğuzhan Özyakup, Mert Günok ve Gökhan Töre karşılaşmada yer almayacak.

Nuri Şahin yönetiminde oyun olarak ilerleme kaydeden Antalyaspor gelecek için umut veren bir performans sergiliyor. Ersun Yanal'ın ayrılışının ardından puanlar almaya başlayan Akdeniz ekibi, 22 puanla Süper Lig'in küme düşme hattının üstünde yer alıyor.

nuri-şahin-5-ocak-2021

Antalyaspor'da maç kadrosuna alınmayan Doğukan Nelik, Harun Alpsoy, Ufuk Akyol'un yanı sıra Erkan Eyibil, Naldo, Fredy, Haji Wright ve isimleri henüz açıklanmayan 4 oyuncu kadroda yer almayacak.

Muhtemel 11'ler:

Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Rosier, Domagoj Vida, Montero, Umut Meraş, Kenan Karaman, Josef de Souza, Atiba, Pjanic, Cyle Larin, Batshuayi

Antalyaspor: Boffin, Veysel Sarı, Kudryashov, Eren, Sherel, Hakan, Bünyamin, Güray Vural, Amilton, Mukairu, Doğukan